Wie is jou favoriet van HNTM 2018

Hollands Next Top Model is alweer 3 weken geleden begonnen. Elke maandag om 20.30u op RTL 5 zit ik weer voor de buis gekluisterd, mits ik niet hoef te werken anders kijk ik het sowieso terug. Jullie ook? Afgelopen maandag starten de eerste aflevering met de top 10 kandidaten van dit jaar. Vandaag staat er dan ook een artikel op mijn blog over welke jongens en meiden dit jaar voor de titel Hollands Next Top Model zullen gaan strijden en wie mijn favoriet is! So lets go...
Bron: RTL HNTM




Laat ik beginnen met het feit dat ik het nu ongeveer 8 jaar kijk, wat gaat de tijd snel... Nog steeds vind ik het een ontzetten leuk programma. Nu het vorig jaar veranderd is en er ook jongens mee mogen doen wordt het naar mijn idee alleen maar beter. Wat vinden jullie?

Eerst even een kort stukje over de modellen van HNTM 2018 (dit stukje komt van de website af ). De namen van de modellen met een streep erdoor, zijn helaas al afgevallen. Bronnen van de foto's komen van de website van HNTM af.

Cecilia 

Bron: RTL HNTM
Cecilia (22 jaar, Heerhugowaard) heeft recentelijk haar baan bij een grote bouwmarkt opgezegd om zich volledig te storten op modellenwerk. Ze werd vroeger gepest met de moedervlek op haar wang, maar ziet dit nu als een groot voordeel: het maakt haar uniek. Ze heeft ervaring met modellenwerk.

Daan

Bron: RTL HNTM
Daan (18 jaar, Groessen) is CIOS-student en werkt in een sport- en gezondheidscentrum. In zijn vrije tijd gaat hij graag stappen, naar feestjes en festivals, koffiedrinken of shooten voor Instagram. Daan omschrijft zichzelf als sociaal, creatief, sportief en vooral heel lief.

Danilo

Bron: RTL HNTM
Danilo (22 jaar, Rotterdam) werkt fulltime als kapper. Hij is opgegroeid op Curaçao en woont sinds 2016 in Nederland. Hij omschrijft zichzelf als nederig, rustig en een harde werker. Danilo denkt dat hij HNTM kan worden omdat hij zichzelf apart vind qua mentaliteit en lichaam.


Fee

Bron: RTL HNTM
Fee (17 jaar, Breda) is een energiek meisje. Momenteel zit ze nog op school, maar ze doet ook veel vrijwilligerswerk. Fee is graag creatief bezig met tekenen en schilderen. Fee zou er alles voor over hebben om model te worden en kijkt uit naar het vele reizen dat daarbij komt kijken. 


Naomi

Bron: RTL HNTM
Naomi (21 jaar, Andijk) zit in het laatste jaar van haar studie Leisure Management. Naast haar studie is ze graag bezig met skiën en snowboarden. Naomi is een echte doorzetter met een positieve instelling. Ze zou alles aan de kant zetten om model te worden en wil graag het beste uit haar zelf halen.

Ramanda

Bron: RTL HNTM
Ramanda (26 jaar, Almere) is een vrolijke en behulpzame creatieveling. Ze volgt de opleiding Teachers College, een soort combinatie van de PABO en de lerarenopleiding. Ramanda werd vroeger gepest met haar bijzondere look en voelde zich een buitenbeentje, maar haalt nu juist kracht uit haar unieke uiterlijk. 

Rikkie

Bron: RTL HNTM
Rikkie (17 jaar, Den Helder) is net geslaagd voor haar VMBO. In haar vrije tijd is Rikkie graag bezig met tekenen, hardlopen en spreekt ze veel af met vriendinnen. Rikkie komt misschien verlegen over, maar heeft ook echt wel haar praatje klaar. Vroeger werd ze gepest, maar tegenwoordig geeft ze er niets om wat mensen van haar vinden.

Soufyan

Bron: RTL HNTM
Soufyan (18 jaar, Breda) groeide op in een Nederlands pleeggezin. In september begint hij met een nieuwe studie. Soufyan is een echte allemansvriend met een positieve instelling en kan naar eigen zeggen met alle culturen omgaan. Soufyan heeft nog geen ervaring in de modellenwereld.

Tim

Bron: RTL HNTM
Tim (21 jaar, Purmerend) werkt fulltime als bouwvakker. In het weekend klust hij ook graag nog veel bij en spreekt hij vaak af met vrienden, hij houdt van 'gekke dingen doen'. Tim heeft al wat ervaring in de modellenwereld: hij heeft voor klussen gewerkt in China, Milaan, Londen en Parijs, maar werkt tegenwoordig alleen nog in de bouw.

Bart

Bron: RTL HNTM
Bart (19 jaar, Amsterdam) begint in september met zijn HBO-studie Ondernemen. Hij werkt soms in het restaurant van zijn vader en voetbalt vier keer in de week op hoog niveau. Hij omschrijft zichzelf als sociaal, grappig en sportief. Bart heeft al enige ervaring als model en heeft zich opgegeven voor HNTM omdat hij een stapje hoger in de modellenwereld wil komen.


Dit was de top tien van Hollands Next Top Model 2018.

Mijn favoriet
Voor dit seizoen van de meiden is Rikkie, ik vind haar blik gewoon echt wauw! Mocht zij het niet worden dan denk ik dat Cecilia ook een heel goede kandidate is om HNTM te winnen. Van de mannen is Bart mijn favoriet, wat is hij knap.. Hopelijk kan hij dit ook nog overbrengen op de foto's.

Kijk jij HNTM? Wie is jouw favoriet?

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥