Bron: Google
INGREDIËNTEN
* 12 kant-en-klare taartvormpjes, gebakken
* 150 gram (basterd)suiker
* 2,5e eetlepel maïzena
* Snufje zout
* 225 milliliter appelsap
* 500 gram verse aardbeien, ontkroond
BEREIDINGSWIJZE
1. Voor de glazuur: suiker, maïzena en zout vermengen. Appelsap erdoor roeren en op een matig hoog vuur al roerend aan de kook brengen en tot een dikke, gladde vloeistof laten inkoken. Daarna 10 minuten af laten koelen.
2. De taartvormpjes met een dun laagje glazuur besmeren. Aardbeien erover rangschikken en eventueel in stukjes snijden zodat ze goed passen. De resterende glazuur over de aardbeien scheppen en goed bedekken. 2 tot 4 uur in de koelkast zetten. Naar wens eventueel garneren met slagroom of castardpudding.
EET SMAKELIJK!
Zou jij dit recept maken? Houdt jij van aardbeien?
Follow me on Bloglovin', Facebook, Instagram & Twitter
Hi! I would like to invite you to check out our site volrecepten.nl . Adding your blog to our site will make your recipes available to many more users and help you get more visits to your blog. Our service is free and can you would be able to leave us any time.
BeantwoordenVerwijderenIf you like the idea of being found on our page, please, add your blog through the Top Blogs section.
I hope to see you there soon!