zondag 19 oktober 2014

Minder / geen blogposten

Zoals vele van jullie denk ik wel al is opgevallen, komen er de laatste tijd minder tot geen blogposten online. Dit heeft natuurlijk een reden.

School gaat bij mij op dit moment voor. Ik ben namelijk begonnen aan mijn laatste 2 weken school van het schooljaar, na de tentamenweek die valt van 27 oktober tot en met 31 oktober. Het is dus extra druk: examens die opnieuw moesten omdat ze gestolen zijn, waardoor ik dus extra veel heb moeten leren. Wat zeker de moeite waard was, want ik heb goede punten! YEAH. Natuurlijk de tentamenweek die eraan komt, ik wil zo graag goede punten halen, want hierna is school klaar.

Natuurlijk ben ik niet helemaal klaar met school, ik moet nog stage lopen tot het einde van het schooljaar. Dat wil echter wel zeggen dat je niet meer te maken hebt met leren en of huiswerk. Wat dan weer betekend dat ik extra tijd heb voor mijn blog.

Ik hoop dat jullie kunnen begrijpen dat er echter nog 2 weken niet veel blogposten online komen door school. Mijn ware excuses, ik maak het daarna zeker goed! 

Zijn jullie druk bezig met school? Snappen jullie mijn besluit?


Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

2 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

 1. heel spannend! ik snap het volkomen! veel succes. aan de ene kant wel jammer want je hebt zo'n leuke blog. maar ik zei het: ik snap het

  liefs, TLGuide

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, heel spannend zelfs. Dankjewel! Natuurlijk begrijp ik dat je het jammer vindt, dat vind ik zelf ook.

   Verwijderen