Over Beautylook by Kaylee

Welkom op Beautylook by Kaylee

Ik ben Kaylee Joosten de maker/blogger van Beautylook by Kaylee. De naam Beautylook komt van beauty en fashion. Al blog ik hier niet alleen maar over. BeautyLook by Kaylee kun je ook wel mijn persoonlijke blog noemen of zo als ik het wel eens noem mijn persoonlijk online dagboek. Je kunt dus verwachten dat ik blog over wat ik tegenkom in het dagelijks leven tot reviews van producten tot aan film en andere gekke, leuke en mooie ideeën waar ik op kom.

Deze blog bestaat sinds 23 november 2013. Op deze blog probeer ik zoveel mogelijk artikelen te plaatsen. Als het kan één artikel om de dag, deze komt dan om 06:00 uur online. Mocht er een artikel meer online komen op een dag dan heeft deze een ander tijdstip en zal dit dus een speciale blogpost zijn. Natuurlijk ben ik ook maar een persoon achter deze blog, dus zal ik door mijn werk en mijn andere dagelijkse bezigheden niet altijd een artikel kunnen plaatsen. Dit zal waarschijnlijk niet vaak voor komen, maar als het voor komt hoop ik op jullie begrip. Het kan juist ook een reden hebben als dat ik niet genoeg producten heb om te reviewen of verdere ideeën om over te praten.

Wilt u helpen deze blog staande te houden? Of wilt u zorgen dat er genoeg producten zijn om te reviewen? Ga dan even naar de contact pagina.

Heel veel liefs,
Kaylee

2 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

 1. heele leuke website!!!!
  alleen ik vindt het wel moeilijk om tr zien waar ik de beauty artikelen kan vinden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blogarchief, daar kun je kijken welk kopje jou aanspreekt.

   Verwijderen