maandag 13 april 2015

Spam je blog #4

Ja, jullie weten zelf ook dat spammen of linkjes achter laten terwijl het niet de bedoeling is, niet kan! Natuurlijk moeten hier uitzonderingen voor gemaakt worden. Dus vandaag staat het op mijn blog in het teken van ''Spam je blog!'' Dus ben jij op zoek naar een nieuwe blog of plek om jouw eigen blog te delen? Drop ze dan vooral hier!

Bron: Bij mezelf

Zelf vindt ik het super leuk om nieuwe blogs te leren kennen. Hier heb ik dan ook een heel Excel bestand van met allemaal blogs. Vanaf nu wil ik op mijn blog ook elke maand / misschien om de maand een spam je blog momentje organiseren.

Dus, ken jij of heb jij een blog die misschien een kans verdient om in het zonnetje gezet te worden? Dan is dit zeker de kans om hem voor te stellen!

Wat moet je doen?
* Laat hieronder een reactie achter. Hierin vertel je waar de blog over gaat en eventueel waarom de blog zo speciaal is! Zorg dat het aantrekkelijk is, dan klikken mensen sneller.
* Zelf zou ik het erg leuk vinden als je mijn blog zou volgen of mijzelf via de onderstaande social media! Bloglovin', Facebook, Intagram & Twitter
* Bezoek de blogs van de andere mensen die hier op reageren.


So wat is jouw favoriete blog op dit moment?


Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

17 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

 1. Heey, mijn blog is ilona my name. Ik probeer elke zaterdag te posten ( wat mij de laatste weken niet is gelukt. ) ik probeer originele context te posten. Ik ben nog niet lang bezig. Nieuwsgierig? Ga dan naar mijn blog.

  Ilonamyname.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi! Leuk dat we weer mogen spammen haha! Momenteel is het even rustig op mijn blog (www.byannemae.blogspot.com) maar er komen weer veel leuke artikelen aan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super te gekke blog! Elke week wacht ik weer vol smart op een leuk artikel.

   Verwijderen
 3. Leuk! mijn blog is www.beauty-unboxing.nl Ik schrijf hier dagelijks over Beauty, Events en Fashion.
  Je vind er zowel fotoverslagen als complete reviews!

  Liefs,
  Jamey

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk! Redelijk kort geleden ben ik een blog gestart, namelijk een health- en lifestyleblog. Het staat dus nog een beetje in de steigers, maar ik probeer zo'n 3x per week een artikel online te gooien. Je vindt recepten, maar ook informatie over voeding of gewoon wat persoonlijkere artikelen. Nieuwsgierig geworden? Http://imashealthfabriek.wordpress.com. Voel je vrij te reageren met tips of iets anders, dat soort dingen vind ik juist alleen maar heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw, erg interessante blog! Ik heb een like gegeven op facebook en ga zeker regelmatig een kijkje nemen hoor.

   Verwijderen
 5. Leuk! Op mijn blog, the name is Minale, post ik om de week een nieuwe outfit! Ik heb nogal een aparte stijl, dus ik hoop dat ik hierdoor iets meer bezoekers krijg! :) X Minale

  Mijn blog: http://minaleme.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt altijd erg mooie outfits, ondanks je aparte stijl.

   Verwijderen
 6. Leuk dat je dit organiseert!
  Mijn blog gaat over beauty, fashion, lifestyle, kunst en nog veel meer. Ik ben taalkundige en journaliste van opleiding. Momenteel ben ik op zoek naar een nieuwe job, dus mijn blog is eigenlijk mijn portfolio voor potentiële werkgevers.
  Benieuwd naar originele artikels? Ga dan snel naar

  lynnblogt.blogspot.com

  Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leukleuk!
  Samen met drie andere meiden bloggen ik op olafandjune.nl. Op Olaf & June schrijven wij over Life, Mind, Travel en DIY, 5 dagen per week. We willen graag meiden inspireren het beste uit zichzelf te halen en zo de wereld een beetje vrolijker achterlaten.

  Neem zeker een kijkje en laat ons weten wat je ervan vindt!
  Liefs, Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat jullie dit met z'n drieën doen! Ik kom vanaf nu vaker even langs om jullie artikels te lezen.

   Verwijderen
 8. Mijn blog is http://suzanna-margrita.blogspot.nl/ Een blog over fashion en beauty. Momenteel doe ik een mode en media styling opleiding en ben van plan tips and tricks te geven wat betreft styling van kleding. Xoxo Suus

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hey! Heel lief dat we mogen spammen! Ik ben alexa 22 jaar en heb een eigen blog over lifestyle en fashion en schrijf over alles wat ik zelf leuk vind. Bijvoorbeeld een festival waar ik heen ben geweest, een citytrip die ik heb gemaakt of dat nieuwe jurkje wat ik heb gekocht? Benieuwd neem dan zeker eens een kijkje www.june-two.nl

  BeantwoordenVerwijderen