Over mij

Hoi! Ik vind het zeer leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog, en op deze pagina natuurlijk. Jij wilt dus meer te weten komen over de blogger achter deze blog? Nou, dan ben je hier op het juiste plekje van mijn blog.

Mijn naam is Kaylee Joosten, een meid van 26 jaar oud. Ik ben geboren op 30 december 1995, en ik woon in een klein dorpje in Nederland.

Tegenwoordig zijn mijn favoriete bezigheden toch wel het lezen en schrijven van blogs, andere dingen die mij bezighouden zijn onder andere dansen en zingen. Muziek is iets waar ik niet zonder kan. Zo bezoek ik ontzettend graag concerten. Je zult dit ook nog wel merken op mijn blog. 

Mijn dagelijkse bezigheden bestaan op dit moment uit een keuze maken voor mijn toekomst, bloggen en gezelligheid. Ik ben een in januari 2016 afgestudeerd als Assistent-Accountant Niveau 4 aan een school te Eindhoven.

Heb jij toevallig nog andere vragen over mij? Staan deze hier niet boven? Dan mag je deze altijd mailen naar kayleejoosten.fashion@gmail.com ! Leuk zelfs.

Ik bekijk dagelijks mijn E-mail, dus ik zal zo snel mogelijk je mail terug beantwoorden!

Als je het leuk vindt kun je mij ook volgen op Bloglovin'FacebookIntagram, Twitter & Snapchat: yourprincessaa

Liefs,
Kaylee Joosten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥