zaterdag 22 maart 2014

TAG: Blogger love tag

Ik zag bij Lotte deze leuke tag. Wat is er nou niet leuker dan mijn favoriete blogs en bloggers zo te delen met jullie. Misschien komen jullie nog blogs tegen die je nooit eerder tegen kwam? Lees dus zeker verder.

Bron: Google
Wat was de eerste blog die je ooit tegenkwam?
Dat is lang geleden, maar ik weet het nog precies. Dat was de blog van Teske de Schepper. Wauw, meteen was ik verliefd op haar blog. Zo doende ontdekte ik ook meer blogs. Al met al, vanaf toen was ik verliefd op allerlei verschillende blogs.


Teske de Schepper
Bron: Teske
Favoriete blogs
Dat is een lastige en moeilijke vraag. Ik kijk graag naar de blogs van Teske, Lotte, Judith, Justine, Vera en Jiami. Dit zijn denk ik ook zeker mijn favoriete blogs.

Best blogging friends
Ik denk toch wel dat dat Judith & Mariella zijn. Ik ken ze beide goed door goSupermodel. Ze hebben me altijd zeer goed geholpen en ik kan hun dan ook wel friends noemen.

Noem een blog die je dingen/producten laat kopen
Dat zijn toch wel vaak Teske en Vera. Als ik daar producten tegen kom die me aanstaan of eventueel andere leuke dingen, ga ik vaak kijken in de winkel of het me echt aanstaat. Natuurlijk lijd dit dan vaak tot kopen.

Vera Camilla
Bron: Vera
5 blogs die iedereen moet lezen
Ik denk dat ik deze keer minder grote blogs aandacht ga geven. Deze moeten jullie nog lezen: Heleen & Benthe, Elisanne, Marieke, Bo en als laatste Sophie. Dit zijn bloggers die naar mijn mening een hele leuke blog en een eigen mening hebben. Ik lees ze vaak door dus nu vind ik dat jullie dat ook mogen gaan doen.

Je favoriete manier om blogs te lezen
Van veel blogs ken ik de url al uit mijn hoofd of ze staan in mijn geschiedenis. Verder lees ik het liefst blogposten en komt op de 2e plaats bij mijn pas filmpjes kijken. Geen idee waarom, maar dat is nou eenmaal wat ik fijner vind. Ik lees de blogs meestal aan mijn laptop, op mijn telefoon vind ik het minder fijn. 

Bloggers die je inspireren.
Dit zijn de meeste grote bloggers zoals ik al eerder vernoemd heb. Ik bewonder hun gewoon heel erg en ze zijn ook zeker mijn voorbeelden. Ja, zodoende inspireren ze mij heel erg. Zo knap dat ze hier hun werk van hebben kunnen maken. 


Favoriete blog design
Ik vind de lay-out van Judith zo mooi! Al vanaf dat ze deze lay-out heeft geeft het me meer inspiratie om haar blog te lezen.

Judith
Bron: Judith
Je favoriete ding om over te bloggen
Dat is eigenlijk alles waarover ik blog. Beauty, fashion maar ook een tikkeltje lifestyle. Het is meer alles in een wat ik er vooral zo leuk aan vind.


Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

10 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

 1. Jij bent ook een friend van mij hoor Kaylee ;).

  Liefs,

  Mariella

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag! Teske is ook een van mijn favoriete bloggers:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw, zeker leuk om ook te horen dat Teske ook een van jou favoriete bloggers is! Dankjewel!

   Verwijderen
 3. Awhh, wat een lieve dingen allemaal! <3 Leuk ingevuld (en natuurlijk zijn we blogfriends). :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Fijn om te horen dat jij dit ook echt vind!

   Verwijderen
 4. Leukk, en natuurlijk super lief dat je mijn blog ook vernoemd hebt! :) ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan. Je hoort er ook zeker tussen. Bedankt!

   Verwijderen
 5. Leuke tag! Ik denk dat ik hem ook in ga vullen, en dan zal jouw naam ook zeker voor bij komen.

  BeantwoordenVerwijderen