zaterdag 29 maart 2014

Bioscoopfilm hartenstraat!

Wie kent de film ''Hartenstraat'' nog niet? Nou het is een bioscoopfilm met de regie van Sanne Vogel. Meer als wauw, wauw, wauw valt er niet te zeggen. Ik ben zelf zeer benieuwd naar de film en wil er dan ook snel heen gaan. Wil jij meer te weten komen over de film ''Hartenstraat''? Dan moet je nu zeker verder lezen!


Bron: Google

Sanne is geboren op 10 april 1984 in Nieuwegein. Ze is televisieactrice, schrijfster en theaterregisseur, maar nu ook filmregisseur. Samen met haar broer Robin Vogel staat zij aan de basis van ''De Vogelfabriek'', een bedrijf dat eigen theatervoorstellingen en films produceert en regisseert. Sanne heeft dus nu de film ''Hartenstraat'' geregisseerd!

Bron: Google

Zelf ben ik echt zo benieuwd naar dit resultaat. Ik vind Sanne zelf een hele goede actrice zoals ik haar vooral ken van de film/serie ''Verliefd op Ibiza''. Vandaar dat ik dus ook zeer graag de film ''Hartenstraat'' wil zien.

De film ''Hartenstraat'' is een romantische comedy die zich afspeelt in de Negen Straatjes in Amsterdam. In dit dorpje van Amsterdam lijkt iedereen op zoek te zijn naar de liefde. Zoals onverbeterlijke rokkenjager Bas, de senioren Bep en Aart en het gesettelde stel Rein en Jacob. Maar één iemand is niet op zoek naar de liefde, dit is Daan. Hij woont samen met zijn dochter Saar in de ''Hartenstraat'', waar hij zijn eigen zaak als traiteur heeft.

Meer als dit verklap ik niet. Dan moet je maar naar de film gaan. Wel geef ik hier de trailer weer, waar je net een tikkeltje wijzer van wordt al.


Zo gauw ik naar de film ben geweest ga ik hier mijn review over schrijven! Dus blijf mijn blog in de gaten houden.

Zou jij naar de film ''Hartenstraat'' gaan? Of ben jij al geweest?


Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

2 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

  1. Hi!
    Ik heb je genomineerd voor de Liebster award, morgen om 10:00 komt het artikel online op joycelovesfashion.wordpress.com.

    Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen