donderdag 20 maart 2014

Kruidvat actie: VANS SCHOENEN

Vandaag heb ik een blogpost gemaakt van de Kruidvat ''Vans'' actie die geld tot 23 maart 2014. Hierbij vertel ik je meer over de actie, maar ook over welke vans ik het mooiste vind. Wordt jij nieuwsgierig nu? Lees dan zeker nu verder! 
* ondanks zorgvuldige inkoop kan het zijn dat het artikel snel is uitverkocht. Aanbod kan per filiaal verschillen.

 De Vans kosten zoals je waarschijnlijk in het eerste plaatje al kon lezen € 39,99 per paar. De actie is van 18 maart tot 23 maart 2014.


Zelf heb ik een paar uitgekozen welke ik het liefste zou kopen. Het volgende paar is het geworden (zie plaatje hieronder).


Roze vans vind ik echt zo gaaf eruit zien. Ze passen echt goed bij hoe ik ben. Terwijl ik normaal toch wel neutraal was, ben ik daar nu toch sterk in veranderd. Ik houd steeds meer van kleurtjes en bij deze viel mijn smaak dan ook meteen op de kleur roze. 

Wel ga ik er geen kopen. Ik heb op dit moment gewoon genoeg schoenen, en ja waarom zou ik dan nog nieuwe erbij gaan halen?

Ga jij vans kopen bij de Kruidvat? Vind jij vans wel mooi? Of vind je vans maar lelijk? Vertel het in een reactie, ik ben zeer benieuwd namelijk! 


Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

2 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

 1. Omg, zo leuk! :D
  Ik wou altijd al een paar Vans, maar vond ze steeds te duur...
  Jammer genoeg zit ik in Duitsland, maar ik kan wel iemand vragen of ze nog een paar vinden voor mij ^^
  Oh, btw, het is kruiDvat ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hopelijk hebben ze er nog voor je. Veel plezier in Duitsland.

   Verwijderen