dinsdag 11 maart 2014

Gastblogger #11 REVIEW: Action waterproof gel eyeliner


Action verbaasd me de laatste tijd echt heel erg met hun make-up producten. Nu ook weer de gel eyeliner, ik wilde wel eens weten of dit product net zo goed is als al die andere producten. Dus vandaag review ik voor jullie de ''Action gel eyeliner''.

Het fijne van deze gel eyeliner is dat er een schuin afgesneden kwastje bij zit. Die ook nog eens heel fijn aanvoelt en fijn te gebruiken is. Voor de rest zit de gel eyeliner in een simpel potje. Wat zeker geen ramp is voor het bedrag dat je ervoor moet betalen.


Dit was het eerste wat ik zag toen ik de dop van  het potje afdraaide, meteen vond ik het al erg jammer. Hij bleek al gebruikt te zijn, ik denk in de fabriek want de verpakking was nog dicht. Dit had ik echt nog nooit gehad bij een make-up product van de Action.


Dit zijn de swatches. Heel mooi zwart en met het kwastje kan je hele mooie lijntjes zetten. Zelfs wel een wing. 

Omdat het waterproof eyeliner was heb ik 2 dagen met gel eyeliner streepjes op mijn arm rond gelopen. Met een make-up remover doekje krijg je het echt niet weg! Super waterproof dus. Hierdoor heb ik dus ook geen lijntje onder mijn ogen gezet, want ik had dus geen waterproof make-up remover in huis.

Deze eyeliner is erg fijn en blijft muurvast zitten. Action verkoopt deze eyeliner voor € 0,98.

Zou jij deze eyeliner kopen? Waarom wel of waarom niet?

Liefs,
Mariella

5 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

  1. Ik had de eyeliner gisteren ook op gedaan, brengt erg fijn aan maar wat jij ook al zij is hij goed waterproef. Dus ik wou het eraf halen met gewone makeup remover doekjes, en ik kreeg het erg niet af! Goed waterproef dus maar ik heb nog steeds tranende ogen van het boenen maar de eyeliner zit er nog steeds op :/ maar wel een goede revieuw! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is heftig! Ik heb deze ondertussen ook, maar precies hij is mega waterproof.

      Verwijderen