zondag 16 maart 2014

TAG: My Perfect Sunday

Deze leuke tag kwam ik tegen bij Justine. Wat is er nou ook niet leuker om deze tag dan ook werkelijk op zondag te doen. Via deze tag kom jij mijn perfecte zondag te weten.


Mijn perfecte zondag
Mijn perfecte zondag is een zondag wanneer ik niet zoveel hoef te doen en gewoon lekker mezelf kan zijn zonder dat er vele mensen op mijn lip zitten te kijken. 
 

Mijn dag begint pas als ik uitgeslapen heb (anders ben ik vaak chagrijnig). Daarna stap ik mijn bed uit en ga ik lekker in mijn pyjama op de bank tv kijken of al meteen aan mijn laptop zitten. Dat hangt een beetje af van hoe ik me die dag voel. Ondertussen ga ik eens een ontbijtje klaarmaken voor mezelf. Meestal een boterham met kaas en een beschuitje met aardbeienjam. Vaak kijk ik dan tijdens het eten naar Spangas of ik lees blogs ect. Tegenwoordig is het wel wat verschillend waar ik ben op zondag (het kan bij mijn vriend zijn, maar ook bij mij thuis). Daarna is het alweer bijna tijd om te lunchen. Dit is vaak wat afbakbroodjes. Als ik bij mijn vriend ben gaan we vaker als het wat mooier weer is naar het bos met de puppy's wandelen. Erg leuk en zeker ontspannend! 


Na dit alles gaan we nog wat stoeien en kletsen samen. Het is immers de enigste dag dat ik vaak lekker lang bij hem kan zijn. En ja, ik wil niks liever als bij hem zijn. 'S avonds eten we frietjes met de familie of bij hem of bij mij dat maakt me niet zoveel uit. Even gezellig namelijk! 

Rond een uurtje of 21:00u rijden we naar huis als ik bij hem ben. Daar kletsen we nog even gezellig met mijn ouders. Als hij bij mij is gaat hij waarschijnlijk rond een uurtje of 23:00u naar huis. Wat ik immers niet heel erg vind. Ik wil het liefst de hele nacht nog bij hem zijn. Echt op het aller allerlaatste ga ik slapen rond een uurtje of 00:00u. 

Dit was mijn perfecte zondag tag. Vind je het een leuke zondag of heb je liever een andere zondag? Vertel het zeker! Natuurlijk mag ook iedereen deze tag overnemen! Laat het me zeker weten, ik ben benieuwd naar jullie tag! 


Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

4 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

 1. Leuke tag, ik had dit nog niet eerder gezien. Leuk om te lezen! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ahw, dat is dan zeker helemaal leuk!

   Verwijderen
 2. Hmm, beetje jammer dat je de foto van Jennie gebruikt zonder dat te noemen etc.!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry, normaal dacht ik dat die hem vanzelf linkte.. Maarja, dat is helaas nu niet gebeurd. Zal er proberen rekening mee te houden de volgende keer.

   Verwijderen