woensdag 19 maart 2014

Woensdagsong: The Common Linnets - Calm After The Storm

Vandaag ga ik het in de woensdagsong hebben over het lied wat Nederland gaat vertegenwoordigen op het Songfestival in Kopenhagen. Het lied heet ''Calm after the storm''.Het duo wat ''Calm after the storm'' zingt bestaat uit Ilse de Lange en Waylon.

The Common Linnets - Calm after the storm


Ilse is de artiesten naam Ilse Annoeska de Lange. Geboren op 13 mei 1977 in Almelo. Ilse is een Nederlandse zangeres. Ze heeft in 1998, 2001, 2004 en in 2009 een Edison gewonnen. Van haar albums heeft ze 18x een platina plaat gehad. Doordat ze in de country-hoofdstad van de wereld een country-cd mocht opnemen is ze bekend geraakt in Nederland. Haar debuut single heette ''I'm not so tough''. Vanaf het 4e seizoen van ''The voice of Holland'' is Ilse te zien als coach. Bekende liedjes van Ilse zijn de volgende: ''I'm not so tough'', ''Miracle'' & ''so incredible''.

Ilse de Lange - So incredible

Waylon is de artiesten naam van Willem Bijkerk. Hij heeft zijn artiestennaam vernoemd naar zijn idool Waylon Jennings. Geboren op 20 april 1980 in Apeldoorn. Waylon is een Nederlandse zanger. In 2008 brak Waylon door met zijn album ''Wicked ways''. Waylon heeft ook meegedaan in 2008 aan het programma ''Holland's got Talant'' op SBS6. Bekende liedjes van Waylon zijn de volgende: ''Wicked way'', ''Hey'' & ''Happy Song''.

Waylon - Wicked way

Samen zijn Ilse en Waylon nu de inzending van Nederland op het songfestival in Kopenhagen dit jaar. Ik vind het lied ''Calm after the storm'' erg mooi, maar je moet het denk ik vaker horen wil je er echt van gaan houden. De stemmen van Ilse en Waylon passen naar mijn mening erg goed bij elkaar. Ik denk dat ook dat ze een vrij goede kans gaan maken in Kopenhagen.

Wat vinden jullie van de inzending naar het songfestival? Hadden jullie liever een ander duo zien gaan? Zoja, wie dan?


Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥