Disclaimer

Auteursrechten
Alle teksten en foto’s op BeautyLook by Kaylee zijn eigendom van Kaylee Joosten, tenzij anders aangegeven. Op BeautyLook by Kaylee staat een copyright wat inhoud dat niets zonder toestemming mag worden gekopieerd of gebruikt mag worden. Mocht je toch iets willen kopiĆ«ren plaats dan een link naar mijn blog en vermeld de bron.
Reviews
Als blogger zijnde word ik soms benaderd door bedrijven die mij producten willen aanbieden in ruil voor een review. Wanneer het merk, de webshop of de desbetreffende persoon bij mij en mijn blog past zal ik in gesprek gaan. Reviews die ik schrijf zijn altijd compleet eerlijk en mijn eigen mening. Ook als ik een product minder vind of ik ben het ergens niet mee eens mee dan schrijf ik dit op. Ik ben dus compleet betrouwbaar en eerlijk. Mocht ik producten hebben ontvangen vermeld ik dit altijd onderaan bij artikel.
Reacties
Het is voor iedereen mogelijk om onder een artikel van BeautyLook by Kaylee te reageren. Iedere reactie wordt geplaatst, tenzij deze aanstootgevend, niet respectvol, discriminerend of bedreigend is. BeautyLook by Kaylee behoudt het recht om ten alle tijden een reactie te verwijderen. In geval van discriminatie of bedreiging ect. wrodt er een melding gemaakt bij de politie. BeautyLook by Kaylee is geen enkel geval aansprakelijk/verantwoordelijk voor de reactie die een ander plaatst, of gevolgen hiervan.
Winacties
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle winacties georganiseerd door BeautyLook by Kaylee. Bij deelname gaat u akkoord met de volgende voorwaarde: ♥ Deelname staat open voor alle in Nederland woonachtige personen. ♥ Prijzen zijn persoonsgebonden en niet inwisselbaar voor geld. ♥ Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. ♥ Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie. ♥ Alleen volledig ingevulde deelnamens worden in behandeling genomen. 
Uiteraard zullen de gegevens vertrouwelijk en met zorg worden behandeld en nooit aan derden worden verstrekt. Ook zullen de gegevens na de winactie verwijderd worden.  

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben omtrent de disclaimer, de actievoorwaarden of een winactie, dan kunt u contact op nemen met: kayleejoosten.fashion@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥