dinsdag 15 september 2015

Wie is jou favoriet van HNTM 2015

Hollands next topmodel is alweer 3 weken aan de gang, elke maandag om 20.30u op RTL 5. Ik zit elke week weer voor de buis gekluisterd. Jullie ook? De afleveringen vind ik altijd erg leuk en ik kijk het nu ongeveer 4 jaar. In deze blogpost kom je onder andere te weten welke meiden er dit jaar in HNTM zitten en wat mijn mening is over wie het nog wel eens kan winnen.. So lets go.


Eerst even een kort stukje over de modellen van HNTM 2015 (dit stukje komt van de website af ). De namen van de modellen met een streep erdoor, zijn helaas al afgevallen. Bronnen van de foto's komen van de website van HNTM af.

Jackie

Leeftijd: 21 jaar
Provincie: Limburg

Jackie hoopt al jaren om écht door te breken als model. Zolang dit nog niet is gebeurd, werkt Jackie nog in een kledingwinkel en in de bakkerij van haar ouders. Na haar marketingstudie heeft Jackie drie maanden in Zuid-Afrika gewerkt als model. Ze is ervan overtuigd dat deze ervaring haar zal helpen in de strijd om de titel Holland’s Next Top Model 2015. Angst om haar vriend tijdens de opnames te gaan missen heeft ze niet, want na zo’n tijd in Zuid-Afrika weet ze hier mee om te gaan. Jackie ziet op tegen de onderlinge negativiteit en rivaliteit tussen de meisjes in het modellenhuis. Maar ze realiseert zich dat zij voor zichzelf mee doet en niet om vrienden te maken. Met haar serieuze arbeidsethos en doorzettingsvermogen ziet Jackie haar deelname aan Holland’s Next Top Model als dé kans op haar grote doorbraak als model.

Amy

Leeftijd: 16 jaar
Provincie: Zuid-Holland

Met haar 16 jaar is Amy één van de jongste meisjes uit de groep. Maar dat betekent niet dat zij een verlegen meisje is, ze weet heel goed wat ze wil: Holland’s Next Top Model winnen. Op straat wordt Amy regelmatig gevraagd om modellenwerk te gaan doen, maar omdat ze dit liever in één keer goed aanpakt, heeft ze zich aangemeld voor deze competitie. Achter haar lieve uiterlijk gaat een sterke persoonlijkheid schuil. Amy is makkelijk in de omgang en ergert zich eigenlijk alleen aan meisjes die ondankbaar zijn. Ze denkt dat de andere meisjes nog wel over haar directheid kunnen vallen, maar is niet van plan zich anders voor te doen dan ze is. Amy is er klaar voor om alles in de strijd te gooien om Holland’s Next Top Model te gaan winnen.

Celine
 
Leeftijd: 19 jaar
Provincie: Utrecht

De 19-jarige Celine is zelfverzekerd, klaar voor de strijd en alles behalve ingetogen. Celine denkt kans te maken om topmodel te worden, omdat ze vindt dat ze over de juiste looks en houding beschikt. Celine zegt wat ze vindt en realiseert zich dat een confrontatie met de andere meisjes daardoor niet ondenkbaar is. Maar dat maakt helemaal niets uit; ze heeft maar één doel voor ogen en dat is Holland’s Next Top Model 2015 worden! Sinds haar 14de heeft Celine al verschillende fotoshoots gedaan en modeshows gelopen. Ze hoopt dat die ervaring in haar voordeel zal werken. Op dit moment werkt Celine als serveerster in een pannenkoekenhuis, maar ze is meer dan bereid om het beslag in te ruilen voor het glamourbestaan van een model.

Demi

Leeftijd: 20 jaar
Provincie: Gelderland

De Gelderse Demi heeft een zachtaardig karakter. Ze werkt in de gezondheidszorg en studeert daarnaast voor verzorgende IG. Op school had Demi het vroeger niet gemakkelijk: vanwege haar lengte werd zij vaak gepest. Nu ziet ze in dat haar lengte voor haar modellencarrière een groot voordeel is en wil ze uit haar negatieve ervaring iets positiefs halen. Van kleins af aan roept Demi namelijk al dat ze model wil worden, mede omdat ze alles wat met mode te maken heeft interessant en leuk vindt. Als model in spé heeft Demi eigenlijk maar één slechte gewoonte en dat is dat ze rookt. Voor Holland’s Next Top Model heeft ze zich voorgenomen van de sigaretten af te blijven en zcih een gezonde levensstijl aan te meten. Nu ze geselecteerd is, zal Demi alles geven om de titel Holland’s Next Top Model op haar naam te schrijven.

Loiza

Leeftijd: 20 jaar
Provincie: Gelderland

Loiza is een 20-jarige leerling kapster en hair & make-up artist die beschikt over een flinke dosis humor. Jong als ze is, heeft Loiza al heel wat obstakels moeten overwinnen. Nu staat zij sterker in haar schoenen dan ooit. Haar looks en lengte komen goed van pas bij deze wedstrijd, maar haar krachtige persoonlijkheid is zeker ook een groot voordeel. Loiza is niet op haar mondje gevallen en als ze het niet met iemand eens is, maakt ze dat zeker kenbaar. Waar zij slecht tegen kan is een negatieve sfeer en als er mensen gepest worden. Loiza zal daarom proberen dit te voorkomen en met haar eigen positiviteit en optimisme de winst te behalen.

Lisa

Leeftijd: 16 jaar
Provincie: Zeeland

De serieuze Havo-leerlinge Lisa is de benjamin van de groep. Lisa woont in een klein dorpje in Zeeland. Ze droomt er al jaren van model te worden en is bereid hier hard voor te knokken. Die instelling heeft ze gekregen omdat ze al veel heeft meegemaakt in haar leven. Ondanks haar jonge leeftijd heeft Lisa een ijzeren discipline. Zo verdient ze wat geld bij door ritmisch gymles te geven aan kinderen. Zelf heeft ze dat jarenlang op hoog niveau gedaan. Lisa legt de lat heel hoog voor zichzelf, maar ze is ook realistisch. Ze wil vooral veel leren en gaan genieten van deze unieke ervaring.

Mandy

Leeftijd: 22 jaar
Provincie: Noord-Holland

Mandy is schoonheidsspecialiste en droomt er al jaren van Holland’s Next Top Model te worden. Momenteel verdient ze haar geld als assistent manager in een kledingwinkel, maar Mandy kan niet wachten om door te breken als internationaal model! Deze beauty is vooral erg blij met haar haren en haar lengte en zegt daar veel complimentjes over te krijgen. Al maanden is ze bezig om helemaal in shape te zijn voor haar deelname. Zo’n zes keer per week vind je haar in de sportschool. Mandy is een zelfverzekerd en tikkeltje eigenwijs persoon. Ze staat open voor kritiek en is naar eigen zeggen niet snel op haar teentjes getrapt.

Yara Fay

Leeftijd: 21 jaar
Provincie: Gelderland

Yara Fay is een pittige dame. Met haar eenentwintig jaar heeft ze zich nu al opgewerkt tot algemeen manager van een tearoom. Yara neemt geen blad voor de mond en zegt mensen waar het op staat. Dit kan nog wel eens irritaties opleveren. Yara ziet wel in dat ze soms pittig kan overkomen, maar dat komt omdat ze voor haar doelen en idealen knokt. Deze mentaliteit heeft ze mede overgehouden aan de dansopleiding die ze heeft afgerond. Al twee keer eerder werd deze beauty uitgenodigd voor de casting voor Holland’s Next Top Model en nu heeft ze toch echt de selectie gehaald. Aan haar doorzettingsvermogen zal het niet liggen, want Yara Fay is vastbesloten de titel Holland’s Next Top Model 2015 in de wacht te slepen.

Rachel

Leeftijd: 23 jaar
Provincie: Noord-Holland

Rachel woont nog bij haar ouders en volgt een HBO-opleiding tot Media Marketeer. Dankzij haar uiterlijk heeft Rachel al regelmatig modellenklussen gedaan. Haar ambitie is om de top te bereiken. Naar haar idee beschikt zij over de juiste werkhouding om die ambitie waar te maken. Haar vrije tijd brengt Rachel door met vriendinnen en haar vriend, die DJ is. Rachel denkt er al een paar jaar over om zich aan te melden voor Holland’s Next Top Model, maar durfde niet eerder mee te doen. Nu ze wat ervaring heeft opgedaan als model en veel positieve feedback krijgt van fotografen is ze klaar om de concurrentie aan te gaan.

Sterre

Leeftijd: 19 jaar
Provincie: Noord-Holland

De 19-jarige HR-managementstudente Sterre is opgegroeid in het Noord-Hollandse Oostwoud. Inmiddels woont ze samen met haar vriend en gaat ze nog graag naar haar ouderlijk huis om lekker paard te rijden en vertroeteld te worden door haar ouders. Een andere hobby van de ietwat naïeve Sterre is mode en haar grote wens is om ooit op een cover van een groot magazine te staan. Sterre is een opvallende verschijning. Ze is al vaak op straat gescout, maar heeft tot nog toe nooit doorgezet om daadwerkelijk een modellencarrière na te jagen. Door zich aan te melden voor Holland’s Next Top Model, hoopt ze haar droom te realiseren en door te breken als model.

Fleurine

Leeftijd: 21 jaar
Provincie: Utrecht

De half Surinaamse, half Nederlandse Fleurine is er klaar voor om een topmodel te worden. Jaren geleden probeerde Fleurine al eens mee te doen aan Holland’s Next Top Model, maar destijds haalde ze de selectie net niet. Wat haar betreft is het dus nu de hoogste tijd om te laten zien wat ze in huis heeft. Fleurine combineert haar vrolijke Hollandse nuchterheid met een pittig Surinaams temperament. Tijdens haar business-managementstudie is ze erachter gekomen dat ze toch echt de modellenwereld in wil. Na een tijd behoorlijk ziek te zijn geweest wil ze nu liever dan ooit de strijd aangaan voor de titel Holland’s Next Top Model. Fleurine is 'a girl on a mission' want ze denkt niet alleen iets te kunnen toevoegen aan de diversiteit in de modellenwereld, maar is ook vastberaden het eerste donkere model te worden dat Holland’s Next Top Model wint!

Laurie

Leeftijd: 21 jaar
Provincie: Gelderland

De hardwerkende 21-jarige Laurie heeft op jonge leeftijd al veel bereikt. Zo heeft ze bijna haar HBO-opleiding tot Docent Gezondheidszorg en Welzijn afgerond en werkt ze ondertussen als docente op het VMBO onderwijs. Dat Laurie doorzettingsvermogen heeft, bewijst ze ook in de sportschool. Met ijzeren discipline werkt ze zich het liefst drie keer per week in het zweet. Als er tijd over is brengt Laurie die graag met haar vriend door. Laurie wordt van jongs af aan al gescout op straat maar vond het belangrijk haar opleiding voorrang te geven en had zich voorgenomen pas daarna haar modellendroom na te jagen. Het is dus nu of nooit. Laurie denkt dat haar gedreven, open persoonlijkheid en leergierigheid haar heel ver kunnen brengen in deze competitie. Ze hoopt dat ze als Wildcardwinnares net zo ver zal komen als Sanne en Daelorian in voorgaande edities van Holland's Next Top Model.


Mijn favoriet
Mijn favoriete modellen zijn Amy en Jackie, omdat ik ze een unieke uitstraling vindt hebben. Voor mij mag één van deze twee meiden HNTM 2015 wel winnen!

Helaas zijn allebei mijn favorieten eruit en zou ik nu kiezen voor Lisa! Wat is ze geweldig mooi, dat vond ik al, maar ik kon slecht zoveel namen opschrijven.. GO FOR IT LISA!

Kijk jij HNTM? Wie is jouw favoriet?
 

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

4 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

 1. Ja, ik ben ook een fan van HNTM! :) MIjn favoriete zijn op dit moment Loiza, Jackie en Celine.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zo een overzicht, na een paar weken weet ik namelijk nog steeds de namen niet haha! Ik vond Jackie en Rachel het mooist :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jackie vond ik ook erg mooi! Zo jammer dat ze eruit is. Ik denk dat ik vanaf nu voor Laurie ben.

   Verwijderen