donderdag 27 augustus 2015

Gastblogger gezocht!

Heb jij er altijd al van gedroomd om leuke dingen te schrijven, maar wil je niet zelf een blog beginnen? Of wil je gewoon graag leuke dingen plaatsen op andermans blog? Ik ben nu op zoek naar een nieuwe gastblogger. In het bericht wat je krijgt als je op lees verder klikt volgt verdere informatie.

Bron: We heart it (bewerkt bij mezelf)
Doordat ik de laatste weken wat minder tijd heb gehad, wil ik graag een goede terugkomst maken. Dit samen met een andere leuke blogger die mij wil helpen hierbij.. Vandaar dat ik opzoek ben naar misschien wel jou! Lijkt het jou leuk om mij te helpen met het schrijven en een eigen artikel te hebben op mijn blog? Grijp dan nu je kans.

Wat houdt gastblogger zijn precies in?
Als gastblogger schrijf je dingen op mijn blog. Ik zoek 1 gastblogger, zodat er om de week een bericht van een gastblogger is. Als gastblogger heb je dus twee weken de tijd voor een artikel. Een gastblogger kan over van alles schrijven. Ik maak een soort ''rooster'' waarin je kan zien wanneer je een bericht klaar moet hebben. Je maakt een bericht via word of je typt hem gewoon in de mail en je mailt deze naar mij. Eventueel maak ik andere afspraken met je. Ik plaats hem daarna later op mijn blog.

Wat zoek ik?
Ik zoek een persoon dat onder een bepaald onderwerp gaat bloggen. Je kunt verschillende onderwerpen behandelen in de posten die je maakt het mag gaan over bv. fashion, beauty, nail-art, diy maar ook persoonlijke dingen. Toch wil ik wel uit 4 onderwerpen een keuze van je hebben; fashion, beauty, lifestyle of eigen onderwerp. Hierdoor heb ik toch een beeld van je, het is niet bedoeld dat je niet over andere onderwerpen kunt bloggen maar dan blog je het meeste over het onderwerp dat je kiest.

Hoe maak je kans om gastblogger te worden?
Het enige wat je moet doen is het lijstje (formuliertje) hieronder in te vullen en het naar kayleejoosten.fashion@gmail.com te versturen.

Naam;
Leeftijd;
Welke onderwerp (Fashion, beauty, lifestyle of eigen onderwerp);
Heb je zelf een blog;
Maak je eigen foto's/bezit van camera;
Eerdere ervaring;
Een leuk (kort), zelfgeschreven artikel(tje). Mag van je blog zijn, maar mag ook nieuw zijn.


Heel veel succes met het invullen, ik ben zeer benieuwd naar jullie inzendingen! Hopelijk vinden jullie dit ook een leuk idee! 


Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥