vrijdag 22 april 2016

Review: Telefoonhoesje + WINACTIE!

Vandaag heb ik voor jullie een review van een telefoonhoesje van de webwinkel Telefoonhoesjestore. Ik vertel jou dan ook uitgebreid de plus en minpunten die ik heb ondervonden. Ook heb ik een leuke winactie kunnen sluiten met deze webwinkel voor jullie. Wil jij graag een telefoonhoesje winnen? Lees dan snel verder.


We beginnen natuurlijk eerst met de webwinkel. Telefoonhoesjestore is een erg fijne webwinkel waar je veel keuze hebt uit verschillende telefoonhoesjes. Ze hebben hoesjes voor heel veel verschillende telefoons, wat ik zelf wel erg prettig vind! Van een iPhone SE hoesje, een LG hoesje, een HTC hoesje en een iPhone 6s hoesje. Je kunt het niet gekker bedenken of ze hebben wel een hoesje voor jouw telefoon. Gewoon zoveel keuze!

Ik heb een telefoonhoesje uit mogen zoeken en heb gekozen voor de iPhone Leiers Eternal booktype hoes. Hij kost in totaal € 14,95.

Zoals je op de foto kunt zien heeft dit hoesje een blauwe kleur. Volgens de website zou het hoesje van kunstleer gemaakt zijn en moet dit een kwalitatief stevig materiaal zijn, zodat u telefoon niet beschadigd. Door de goede openingen en juiste gleufjes, zouden alle poorten, uitgangen en knoppen van jouw telefoon goed bereikbaar moeten blijven.

Ik ga nu mijn mening geven over het hoesje door middel van de plus- en minpunten te benoemen.


De pluspunten
♥ De kleur is erg mooi! Hij lijkt ook echt op het hoesje zoals het op de site staat aangegeven.
♥ Doordat er bij het geluidknopje geen tussenstukje in zit, kun je de telefoon er gemakkelijk uithalen zonder dat je geluid harder of zachter gaat. Top!
♥ De oplader past er nog gewoon goed in. Zeker een pluspunt, want anders moet je steeds je telefoon eruit halen wil je deze op kunnen laden.
♥ Als je de telefoon aan/uit wilt zetten kan dit ook nog erg gemakkelijk.
♥ Het hoesje is goed buigbaar.
♥ Je kunt er pasjes in steken, zoals je pinpas of ID kaart.
♥ De buitenkant is nog helemaal goed en onbeschadigd. Je ziet alleen een klein lijntje van het buigen, maar dat is logisch!  


De minpunten
* De verpakking is niet echt speciaal.
* Wanneer je een foto maakt met flits krijg je een groen/blauwe gloed op de foto te zien. Zie foto's hieronder.
* De binnenkant van het hoesje is niet erg stevig. Hier zitten na 2 weken, zonder te laten vallen al wat barstjes in.. Jammer..

Met flits, met hoesje
Met flits, zonder hoesje
Zonder flits, met hoesje
Zonder flits, zonder hoesjeWINACTIE
Dan heb ik ook nog erg leuk nieuws voor jullie, ik mag namelijk nog één iemand blij maken met een ontzettend leuk telefoonhoesje van Telefoonhoesjestore (één hoesje naar keuze!). Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is onder dit artikel een reactie achter laten en mij volgen via Bloglovin' en Facebook. Vergeet natuurlijk ook niet om je mailadres achter te laten in het daarvoor bestemde vakje bij de reacties, zodat ik je kan contacteren wanneer jij gewonnen hebt. De winnaar krijgt op maandag 2 mei 2016 bericht van mij. Heel veel geluk gewenst!

♥ Laat een reactie achter onder dit artikel
♥ Vul je mailadres in bij de reactie
♥ Volg mij op Bloglovin'
♥ Volg mij op Facebook

Gebruik jij een telefoonhoesje?

Dit artikel is in samenwerking met Telefoonhoesjestore

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

9 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

 1. Ik gebruik altijd een telefoonhoesje, vind ik ook echt noodzakelijk ter bescherming. Maar ik ben wel toe aan een nieuw exemplaar. ;o)
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je meedoet =)! Zelf vind ik het ook een noodzaak sinds ik één keer mijn telefoon heb laten vallen en deze helemaal in stukjes lag..

   Verwijderen
 2. Ik zou wel een leuk nieuwe hoesje kunnen gebruiken! Leuke actie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi hoesje! Ik ben zelf ook wel toe aan een nieuw hoesje voor mijn telefoon dus doe ik graag mee met je winactie!

  byannemae [at] outlook . com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goeie plus en minpunten. Leuk dat je je mening erover geeft.
  Het is een mooi hoesje dus zeker jammer dat als je een foto maakt met flits dat je dan een blauw-groene waas krijgt. Er staat duidelijk aangegeven hoe en wat dus ik doe graag mee!
  Naam: Yente Manders
  Email: yentepascalle@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je meedoet =)! Inderdaad, dat is wel jammer. Fijn dat je het leuk vindt dat ik mijn mening geef. Lief om te lezen.

   Verwijderen