woensdag 20 april 2016

Music is Life #7

Wat gaat de tijd toch snel! Vandaag alweer de zevende Music is Life online op mijn blog. Ik vindt het nog altijd mega leuk om één keer per weer een muziek artikel te plaatsen en zo doende neem ik je vandaag weer mee in mijn muziek wereldje. Lees jij mee om erachter te komen welke zes nummers ik deze week weer veel heb beluisterd?


Mocht jij trouwens meer willen weten over deze rubriek? Lees dan vooral even het eerste artikel. Dan gaan we nu snel door met de top 6 van deze week.

De gister uitgebrachte cover van Venice staat deze week op nummer 6 Venice - Thinking out loud
Ja, nog twee weken en dan eindelijk het concert van Venice op 5 mei! Ik kan niet wachten. De gister uitgebrachte cover van Ed Sheeran is echt zo mooi. Zelf luisterde ik al altijd naar de echte versie, maar deze maakt het nog net wat leuker. Het aftellen kan beginnen.. Feestje.

Deze week is de nummer 5 voor Jonas Blue - Fast car
Sinds Jan Kooijman dit nummer in It takes 2 heeft gezongen ben ik hier echt wel een beetje verslaafd aan geraakt hoor. Ik kan niet stoppen met luisteren.

De nummer 4 is vandaag voor Nielson ft. Jiggy Djé - Hotelsuite
Wauw, dat de nummers van Nielson mooi en zeker verslavend waren wist ik al. Zo ook nu ben ik weer volop naar Nielson aan het luisteren met dit mooie nummer.

Wederom staat er weer een Volendammer in de lijst. Deze keer op nummer 3 Jan Smit - De hoeken van de kamer
Het is gewoon een mooi, gevoelig nummer. Ik vind de melodie dan ook erg gaaf. Echt verslavend om naar te luisteren als je het mij vraagt.

Op nummer 2 staat een wat ouder nummer van niemand minder dan Ricky Martin - Livin' La Vida Loca
Dit nummer geeft mij echt zoveel energie. Het is z'n gaaf nummer en je kunt er gewoon lekker op swingen. Dat is wat ik soms toch echt wel nodig heb.

Vandaag op nummer 1 niemand minder dan Doe Maar - Smoorverliefd
Gewoon omdat ze het weer voor elkaar krijgen om maar liefst drie keer in de Ziggo Dome te spelen en natuurlijk ook Pinkpop! Wat ben ik trots op deze gasten. Ze verdienen het meer dan ik kan wensen. <3

Welke muziek heb jij deze week veel geluisterd? 
 
Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

2 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥