zaterdag 2 april 2016

Hello April - blog doelen


Een nieuwe maand met nieuwe kansen! Vandaag ga ik je dan ook alles vertellen over de blog doelen die ik gemaakt heb voor de maand april. Ben jij al nieuwsgierig wat ik wil gaan doen op blog gebied? Lees dan gerust met mij mee.


Hoeveel blogposten in een maand
Ik zou 15 blogartikelen willen gaan proberen te plaatsen in de maand april. Ik begin met de helft van de maand. Zo leg ik de lat voor mij zelf hoog, maar niet al te hoog. Hopelijk gaat het lukken, want dat wil zeggen dat ik meer een ritme ga krijgen in het bloggen.

Welke dagen wil ik gaan bloggen
Nu blog ik al gerichter op bepaalde dagen, dit wil ik vast houden. Ik wil op de zondag, maandag woensdag en vrijdag een artikel online gaan gooien. Een mooi schema voor mijzelf, maar zeker ook voor jullie als mijn lezers. Dan is het wat meer gestructureerd en dat is voor iedereen fijner. I can do this, lets go for it!

Een enquête
Ik ga een enquête in laten vullen door jullie mijn lieve lezers! Dit heeft te maken met de artikels die online komen en jullie ervaring met BeautyLook by Kaylee. Wat zouden jullie vaker willen zien of juist totaal niet meer? Zijn er punten die ik kan verbeteren en ga nog maar even door. Deze enquête zal morgen online komen. Ik zou het super tof vinden als jullie mijn enquête dan eventjes in willen vullen. Deze zal zeker niet langer duren dan 5 minuutjes en je maakt mij er echt onwijs blij mee.. Hihi

Wat voor onderwerpen ga ik deze maand online zetten
Over de soort artikels dat ik wil gaan plaatsen op mijn blog ben ik nog erg in strijd. De woensdag blijft in ieder geval de 'Music is Life' online komen. De andere artikels: persoonlijk, beauty, fashion, recepten en eventuele andere onderwerpen ga ik meer bepalen aan de hand van een enquête aan jullie. Deze zal morgen online komen en ik zou erg geholpen zijn als jullie deze in willen vullen.. Hihi, alvast bedankt? =)

Social media
Ook zou ik deze maand wat meer actief willen worden op social media. Het is mij de afgelopen maand wel gelukt op Facebook. Oké, niet zoals ik het zou willen, maar al meer dan eerst.. Overal moet een begin voor zijn toch? Snapchat is overigens wel echt verslavend en lukt wel al goed om vol te houden. Mocht je mij nog niet volgen en willen volgen kan dat onder de naam: yourprincessaa Instagram moet aan gewerkt worden, dat is nog niet optimaal en Twitter is eigenlijk hetzelfde liedje.Nog een hoop werk te doen dus! Ik ga deze doelen proberen te halen en laat jullie aan het einde van de maand weten of dit is gelukt. 


Wat zijn jou blog doelen op dit moment?

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

4 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

 1. Wat een mooie blogdoelen, gaat je vast wel lukken! Ik zou vooral meer tijd in Instagram moeten steken en zou graag 2200 volgers halen in april.

  Liefs
  Amy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik hoop het zo. Succes, ik hoop dat het je gaat lukken! Mijn follow heb je in ieder geval binnen.

   Verwijderen
 2. Mooie doelen! Het gaat je zeker lukken! Mijn blogdoel deze maand is meer activiteit op social media!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik hoop het zo. Succes, dat gaat jou ook zeker lukken.

   Verwijderen