vrijdag 29 april 2016

De blogs die ik dagelijks lees

Omdat ik het erg leuk vind om blogs te lezen, heb ik vandaag dan ook de blogs die ik dagelijks lees op een rijtje gezet. Ben jij benieuwd naar deze meiden? Lees dan maar snel met me mee.

We gaan maar meteen beginnen met het lijstje wat ik voor jullie samen heb gesteld.

Annemae

Bron: By Annemae
 By Annemae lees ik al best lang. Annemae is een super lief vriendinnetje van mij geworden en ik zal haar en haar blog dan ook altijd blijven steunen. Ze blogt over veel verschillende onderwerpen. Van reviews tot aan recepten en interieur. Het is haar persoonlijke lifestyleblog en dat merk je aan alles. Zo leuk ook, hihi. Daarom lees ik dan ook graag haar blog.

Justine

Bron: My cup of care
De blog van Justine vind ik echt helemaal geweldig! Ze blogt over haar leven, de reizen die ze maakt, beauty en fashion. Eigenlijk gewoon alles wat het leven leuk maakt voor haar. Het is dan ook niet voor niets Justine haar persoonlijke lifestyleblog. Haar schrijfstijl bevalt mij echt enorm goed. Haar eigen mening met een vleugje humor en gewoon lekker haar zelf zijn. Ik blijf zeker een trouwe lezeres, daar gaat niets aan veranderen.

Denise

Bron: Beauty by Denies
De blog van Denise gaat over alles wat zij leuk vind. Dat bevalt mij eigenlijk altijd wel, haha. Wat mij zo aanspreekt aan Denise haar blog is voornamelijk de manier waarop ze artikelen schrijft. Helemaal zichzelf en helemaal eigen. Wat het nog leuker maakt is dat ze sinds kort ook is begonnen met vloggen, wat ik echt helemaal geweldig vind.

Sophie

Bron: De mooiste ster aan de hemel
Sophie is haar blog begonnen, toen ze haar papa is verloren. Een triest moment, maar voor haar een uitlaatklep. Ze neemt je mee in haar leven met alle ups en downs erbij. Ik vind het persoonlijk erg knap hoe ze over het onderwerp van de dood schrijft op haar blog. Zo mooi en zo dierbaar. Elk stukje wat ik lees, grijpt mij aan. Natuurlijk zijn alle verhalen die ze schrijft heel erg mooi en heel gevoelig.

Mariska

Bron: Door Mariska
Door Mariska is een blog waar echt van alles op verschijnt. Van beauty tot WordPress en van lifestyle tot artikelen over kortingen, tips en tags. Erg variërend dus. Daar houdt ik wel van. Ze schrijft haar artikelen op een leuke manier. De reviews zijn ook heel fijn om te lezen, je ziet echt dat ze haar eigen mening geeft en dat ze er veel werk in steekt om het echt goed te testen.


Natuurlijk lees ik nog veel meer blogs, maar dit zijn op dit moment toch wel echt mijn 5 favoriete bloggers!

Welke blogs bekijk jij dagelijks? Heb jij ook een top 5?

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

10 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

 1. Ah super lief dat je mij hebt genoemd. Ik zie je reacties vaak voorbij komen elke morgen en dat vind ik extra leuk! Bedankt voor je lieve woorden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een super lieve woorden. Dat maakt bloggen nou extra leuk, dankbare lezeressen zoals jij. Dank je wel! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat lief van je! Super leuk om te lezen dat je een vaste lezares van me bent! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik kende ze nog niet allemaal, ik ga gelijk even een kijkje nemen! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey wat lief dat je mij in je artikel hebt genoemd en natuurlijk leuk om te horen dat je m'n blog zo vaak bezoekt! :)

  BeantwoordenVerwijderen