zaterdag 11 oktober 2014

Gastblogger: Review Essence little princess mascara

Essence is mijn favorite budget merk en ik heb er alles van, maar de mascara’s.van essence vallen me toch nog wel tegen, me vriendin is overigens wel te spreken over de Essence mascara’s, die met de zwarte en oranje huls is namelijk haar budgettopper. Ik geef de zoektocht naar de perfecte budget mascara in elk geval nooit op, dus als er weer een nieuwe mascara aan het Essence assortiment is toegevoegd dan sta ik altijd te trappelen om deze uit te proberen.
Essence belooft elke individuele wimper te bedekken voor een dramatisch volume en een prachtige intense blik met super verleidelijke wimpers.


Laat ik mezelf eerst even voorstellen. Hallo, ik ben Djamilla, 15 jaar oud. Dit jaar doe ik eindexamen. Mijn hobby's zijn volleyballen, voetballen en met vrienden afspreken. Ik vind het heel leuk dat ik een keertje hierop mag schrijven.

Het borsteltje heeft de vorm van een cobrakop: naar boven toe wijd en breed uitlopend en dan weer taps toelopend. Het is moeilijk om dit precies goed te laten zien, maar als je weet hoe een cobraslang eruit ziet  dan weet je wat ik bedoel. Overigens zou ik echt een hartaanval krijgen mocht ik ooit oog in oog komen te staan met een Cobra. Man, wat zijn dit gevaarlijke dieren. Eén beet van een Cobra kan een olifant uitschakelen. Goed, we dwalen af. Terug naar de mascara.
Hieronder in deze foto draag ik de mascara met een eyeliner van essence genaamd: essence eyeliner pen extra longlastingAan het einde van de dag zit de mascara er nog prima op, ondanks de niet-waterproof formule.
Lash Princess is een subtiele mascara die de wimpers een kleine volumeboost geeft en ze mooi en verleidelijk uitwaaiert zonder te verzwaren of te klonten. Persoonlijk vind ik het effect net iets té subtiel, ik heb liever iets meer volume en intensiteit en spinnenpoten iedereen zijn eigen mening, maar deze mascara geeft de wimpers wel een romantische en vrij natuurlijke oogopslag. Als je hier naar op zoek bent dan is deze mascara wellicht jouw perfecte match! De prijs is slechts €3,39 (12 ml),

Zet onder in de recatie, of jij de mascara gaat halen, en of je het een leuk artikel vond


Djamilla (Gastblogger)

5 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

 1. super leuk review
  zij moet vaker schrijven op je blog

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat anoniem zij vaker schrijven

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee ik heb die mascara ook en ik vind hem super fijn! maar ik doe de onderste haartjes nooit want dat zit niet fijn bij mij. Bij een Kruidvat actie had ik er een eyeliner bij gekregen, ze zaten zeg maar samen.

  BeantwoordenVerwijderen