vrijdag 6 december 2013

Review: Rimmel London volumeflash scandaleyes mascara

Vandaag heb ik een leuke review van de mascara die ik zelf dagelijks gebruik. Het gaat hierbij om de Rimmel London volumeflash scandaleyes mascara. De prijs is redelijk, en je kunt hem op verschillende plaatsen aanschaffen of online.

Zelf houd ik erg van mascara's die volume geven. Deze sprak mij dan ook erg aan door het woordje volumeflash. 


De borstel ziet er groot uit, maar heeft ook wel een standaard vorm. Dit is eigenlijk de meest traditionele vorm die we hebben bij mascara’s.

Als ik de Rimmel mascara gebruik heb ik nooit klontjes of stukjes. Dit vind ik ook een toppunt van de mascara, aangezien ik dit bij sommige andere wel heb. En ja laten we eerlijk zijn, dat werkt niet en ziet er niet mooi uit.. 


Wat mij vooral opviel aan de mascara was dat de lengte erg lang is. Maar vooral toch weer die volume. Bij sommige mascara's die ik eerder gebruikt heb vond ik het lang niet zo mooi als bij de Rimmel mascara. Hierdoor vind ik het effect dus mooi, maar dat ligt natuurlijk ook aan wat jij zelf als effect mooi vind op je ogen. De Rimmel London volumeflash scandaleys mascara kost €12,49 op beslist.nl  maar je kunt deze mascara ook gewoon kopen bij het Kruidvat, of andere winkels zoals Douglas,


Welke mascara vind jij fijn? En welke gebruik jij het meeste?

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

2 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

  1. Deze mascara ziet er wel heel tof uit! Ik gebruik op dit moment die van Essence, maar daar ben ik niet zo tevreden over. Ik ben dus nog op zoek naar een goede en deze is zeker een kanshebber.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn om te horen, ik had eerst ook Essence. Hier was ik ook niet tevreden over. Ik dacht toen deze in de reclame was, laat ik die eens proberen. Ja, het resultaat qua mijn mening lees je hierboven. =) Succes met kiezen.

    BeantwoordenVerwijderen