zondag 29 december 2013

Mijn Birthday wishlist

Zoals je zit, ik heb hier mijn ''Birthday wishlist'' dit omdat ik morgen jarig ben. Ik vind het leuk om jullie een kijkje te geven naar mijn wishlist. Zijn jullie al nieuwsgierig geworden? Misschien vind je er ook wel leuke dingen op staan voor je eigen verjaardag.

Zoals jullie al gelezen hebben ben ik morgen jarig. Ik word alweer 18 jaar oud. De vraag die ik me vaak stel is: ''wat vind ik leuk en heb ik nu nog nodig?'' Ik heb namelijk al zoveel.

Mijn ideetje was dus om een ''Birthday wishlist'' te maken. Dit omdat ik dan lekker even mijn dingetjes op een rijtje kan zetten van wat ik nog zo graag wil hebben.


1) Geld
Als eerste op mijn lijstje heb ik geld gezet. Waarom, nou dat is heel makkelijk. Voor andere mensen is het vaak moeilijk om een cadeautje voor iemand anders uit te kiezen. Zelf vind ik geld dan ook wat makkelijker, je kunt er mee doen wat jij wilt en wanneer jij het wilt. Zo koop je altijd iets leuks ervoor, of je spaart voor alter.
2) Flikken Maastricht dvd box seizoen 1 t/m 7
Als jullie mijn 40 facks about me hebben gelezen weten jullie dat ik een mega grote fan ben van Flikken Maastricht. Daarom zou ik echt dol gelukkig worden als ik deze dvd box zou krijgen.

3) Essence lipstick 
Ik zou graag 3 lipsticks van Essence willen proberen. Ze lijken me qua kleur erg mooi.
* Glamour Queen 31
* Fairytale 42
* Fashionista 46

4) MAX Baked Eyeshadow
Wauw, deze oogschaduw zou ik graag willen proberen. De kleuren uit een palletje vind ik erg gaaf. Met name de 3 palletjes van de foto zou ik graag voor mijn verjaardag krijgen.


5) Katy Perry Killer Parfum
Deze parfum lijkt me zo fijn om elke dag op te hebben. Ik heb deze ondertussen al eens ooit in de winkel opgedaan met de tester die erbij stond en wauw, ik was gewoon verliefd. Ze zouden me hier dus zeker blij mee maken.Dit is mijn top 5 van verjaardags cadeautjes, wat zou ik deze graag krijgen. Maar natuurlijk is een verjaardag niet alleen voor cadeautjes, het gaat ook om de gezelligheid. Ik ga er zeker van genieten, en laat jullie weten hoe het was.

Wat vind jij van mijn ''Birthday wishlist''? Wat zou jij op jou ''Birhtday wishlist'' zetten?

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

2 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥