vrijdag 13 maart 2015

17 herkenbare dingen wanneer je blogt

Wat zijn er toch veel blogs op deze aardbol! Zeker leuk, begrijp me helemaal niet verkeerd. Toch als je mijn blog volgt, zul je er vast nog meer volgen naast mijn blog.. Toch? Vandaag heb ik dan ook 17 herkenbare dingen voor als jij blogs volgt. Mensen zonder blog zullen vast denken, zijn ze gek geworden? Nou nee, dat hoort er gewoon bij. Lees jij verder?

Foto bron: We heart it
 Zelf bewerkt


Let's go!

1. Als je naar het buitenland gaat checken of ze daar een Kiko winkel hebben. Want joh, dat wil toch iedere blogger.

2. Als dat ene product waar die ene blogger over geschreven heeft, jij meteen gaat proberen te scoren in de winkel. Blijkt het product niet in dit filiaal verkrijgbaar te zijn of het is al helemaal uitverkocht. Als je het dan gevonden hebt, een mega blij gevoel van binnen krijgen.

3. Als je een (haar)tutorial volgt en twijfelt of je het goed doet. Toch nog even de video terug spoelen. Net zolang tot je denkt, nu zit het precies zoals daar. Terwijl het eigenlijk gewoon nog altijd anders zit.

4. Minstens 1 Naked palette willen bezitten. Het is immers zo'n rage.

Bron: We heart it
5. De namen Vera, Teske, Masha en Jiami zeggen je veel.


6. Je wilt zo graag die ene blogger in het echt ontmoeten, gewoon omdat je haar super vind bloggen en samen wat tijd door wilt brengen.

7. Als een lieve blogger waarover jij een blogpost wijd een reactie achterlaat, ga je helemaal uit je dak. Dit heb je wel al bij andere bloggers gezien, maar nooit zelf meegemaakt.. Dus een droom die zomaar uit kwam.

8. Als een make-up flawless zit door die ene tutorial en iemand geeft je er een complimentje over. Antwoord je ‘Ja, dat heb ik ├ęcht zelf gedaan!’ Uhm, wel met behulp van die tutorial, maar dat ga ik jou niet zeggen. Geheimpje.

9. Als je het hebt over het woord Rewritten weet jij meteen over wie ze het hebben. 

Bron: We heart it
10. Zoveel make-up of andere producten bezitten, terwijl je ze niet eens allemaal tegelijk kan gebruiken. Maar puur omdat je het gezien hebt in een review van een mede blogger. Je wilde het dolgraag hebben en daar staat het dan. Te wachten tot je hem/haar eindelijk gaat gebruiken.


11. Je wilt je blog eigenlijk het liefst overal achterlaten, maar weet dat dit niet de goede publiciteit naar boven zal brengen. Daarom doe je het ook maar niet, toch wil je het diep van binnen wel.

12. Zoveel mogelijk selfies willen maken en deze delen op je blog en Instagram.

13. Je wilt echt overal, maar dan ook echt overal foto's van maken. Gewoon omdat je alles met iedereen wilt delen.

14. Eerst producten/kleding fotograferen, een video van maken ect. Daarna pas gaan gebruiken, je wilt het zo mooi mogelijk op je blog kunnen posten.

Bron: We heart it

15. Wanneer je weinig blogt en een klein artikeltje plaatst het ineens jou best beken artikel wordt en je meer volgers krijgt.

16. Altijd maar doelen willen stellen, zonder doelen weet je niet meer wat te doen.

17. Alles willen plannen, ook al lukt dit niet altijd even  goed. 


Wat zijn voor jou herkenbare dingetjes aan het bloggen?


Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

2 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

  1. Allemaal heel herkenbaar, vooral dat foto's maken voordat je een product gaat gebruiken! Laatst had ik al twee weken een lipstick in huis liggen die ik echt dolgraag wilde gebruiken, maar ik had helaas helemaal geen tijd om er foto's van te maken. Echt zonde dan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jiami had zo'n soortgelijk artikel, waar de meeste punten ook in stonden. Maar heel herkenbaar haha

    BeantwoordenVerwijderen