maandag 2 maart 2015

Nieuwe blog lay-out / banner!

Wat ben ik blij zeg! Zoals vele van jullie al wel gemerkt zullen hebben (denk ik tenminste), is er iets veranderd op mijn blog. Namelijk de lay-out en de banner. In dit arikeltje wil ik het dan ook eventjes hebben over de maakster van deze leuke lay-out en banner. Lees jij snel mee verder?
Deze geweldig leuke lay-out (mijn mening dan, haha) is gemaakt door Annemae van ByAnnemae. Ik ben haar zo onwijs dankbaar, ik kan dit namelijk zelf niet. Op dit moment heb ik ook niet de tijd ervoor om hier energie in te steken en het proberen te gaan leren.. Helaas, maar ik ben dus oh zo blij dat zij mij hiermee geholpen heeft.

Bron: We Heart It

Wel ben ik ook benieuwd naar wat jullie van de nieuwe lay-out vinden? Is het mooier of vind jij het juist lelijker? Ik zou het leuk vinden als je hier een reactie over achterlaat.

Vind jij het ook lastig om een blog lay-out / banner te maken? 


Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

9 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

 1. Super mooie banner en lay out Kaylee! Ik ben zelf nog op zoek naar iemand die dit ook voor mij wil maken.
  Want ik ben net zoals jij ook niet pro in het maken van al die mooie ontwerpen.
  Vind je blog echt super mooi!

  Liefs,
  Mariëlla

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super bedankt voor deze lieve reactie. Ahw, ben ik gelukkig niet de enige.

   Verwijderen
 2. Hij is mooi geworden! Zelf vind ik dat soms wel moeilijk om een mooie, passende banner te maken. Al ben ik best tevreden over diegene die ik nu heb. Die past mijn inziens perfect bij de onderwerpen van mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik heb dat ook wel. Als ik iets in mijn hoofd heb ga ik er vast dingen bij zoeken. Deze stuur ik dan naar de persoon die hem maakt en als ik dan zie dat het net niet zo is als wat ik wil, dan meld ik dit en kunnen ze het weer wat anders aanpassen. Die van jou past inderdaad ook erg mooi bij je blog.

   Verwijderen
 3. ziet er leuk uit! staat heel moooii & oohjaa, ik ben ook niet zo'n ster in dat soort probleempjes, fijn dat jij wel iemand heb kunnen vinden.

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw, ben ik niet de enige. Gelukkig maar. Dankjewel voor je lieve, leuke reactie!

   Verwijderen