woensdag 17 augustus 2016

Update: familie omstandigheden

Wat jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben gaat het schrijven van artikelen deze week niet helemaal zoals ik gepland had. Vandaar nu even een snelle en korte update over hoe het gaat.


Helaas was het op het werk heel erg druk en heb ik 6 van de 7 dagen dan ook gewerkt. Je kunt gerust zeggen dat ik dus uitgeput op bed lag na deze 6 dagen. De dag dat ik vrij was heb ik dan ook niet veel anders gedaan dan rusten en heel veel chillen.

Nu is vanaf maandag mijn vakantie ingegaan en ben ik twee volle weken vrij! Je zou denken, leuk vakantie. Althans, dat dacht ik tot maandag net na de middag ook nog.. Helaas ging de telefoon en blijkt er een familie omstandigheid te zijn waar niemand om heen kan en op zit te wachten. Om het kort en krachtig te zeggen, zonder verdere uitleg (dat lukt mij op dit moment niet).. Opa ligt in het ziekenhuis en dat gaat dus niet goed. We blijven hopen dat hij hier bovenop komt.

Jullie snappen dus wel dat mijn hoofd er niet naar staat om artikelen te typen. Wanneer het wat beter gaat met alles in privé omstandigheden wil ik het bloggen weer oppakken. Alvast bedankt voor jullie begrip!


2 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥