zondag 9 april 2017

Mijn dagboekje #21

Vandaag staat er na een lange tijd weer een 'mijn dagboekje' voor jullie klaar. Ik neem je namelijk graag mee in mijn afgelopen week. Van een dagje Amsterdam, naar werken en een heel erg tof concert. Wat wil je nog meer in een week...? Lees jij met mij mee hoe dit allemaal verliep?
Laat ik jullie maar niet langer in spanning houden en snel beginnen aan mijn week...

Maandag
De maandag begint voor mij niet heel vroeg. Om een uurtje of negen 's ochtends gaat de wekker. Rustig even aankleden en daarna alles klaarmaken om mee te nemen naar het werk. Er staat namelijk een middagje werken gepland van 13.30 uur tot 19.00 uur.. Toch ga ik eerst nog even snel de stad in om langs de Etos te gaan. Hier ga ik namelijk snel even een treinkaartje voor twee personen halen. Komt morgen goed van pas namelijk. Bij dinsdag kun je lezen waarom. Gelukkig haal ik 's avonds meteen de eerste trein terug naar huis en is er een keer geen vertraging. Erg fijn, scheelt toch weer wat vrije tijd. Wanneer ik thuis kom moet ik nog even wat eten. Daarna is het wat filmpjes terug kijken en slapen, ik ben namelijk erg moe...

Dinsdag
Jaaaa het is dinsdag. Hier zag ik zo naar uit. Ik ga namelijk samen met mama een dagje naar Amsterdam. Om 10.30 nemen we dan ook de bus naar het station en gaan we daarna meteen door naar Amsterdam. Gezellig winkelen. Ik koop wat spullen bij New Yorker, Primark, Yves Rocher en nog een winkeltje waar ik de naam niet meer van weet... Oeps *bloost een beetje*. Daarna besluiten we om even een hamburgertje te eten bij de McDonalds. Waarna we daarna doorgaan naar de leukste kroeg van Amsterdam. Namelijk The Fool Bar van niemand minder dan Douwe Bob. Het is er namelijk gewoon zo gezellig! Echt een aanrader. Nadat we daar een tijdje gezeten hebben besluiten we om weer terug richting het altijd gezellige Brabant te vertrekken. We kopen bij de HEMA op het station nog snel even wat pinda's en drinken voor in de trein en op naar huis. Na deze geslaagde dag beland ik erg snel in mijn bed. Het is immers al 01.00 uur voordat we thuis zijn..


Woensdag
Op woensdag is het voor mij weer tijd om te werken. Om 11.30 uur pak ik de bus richting het werk. Mijn zusje wil graag nog een zonnebril, dus die ga ik voor het werk nog even voor haar halen. Daarna begint om 13.30 uur mijn werk middagje. Ik moet vandaag weer tot 19.00 uur werken. Hierdoor ben ik dus weer redelijk laat thuis. Wel haal ik ook vandaag gelukkig mijn eerste trein terug naar huis. Maar wanneer je nog moet eten en beseft dat je eigenlijk erg vroeg naar bed moet, omdat je wekker de volgende dag om 05.45 uur weer gaat is dat toch wel wat minder.. Dat word dus snel een programma terug kijken, aangezien even wat vrije tijd toch wel fijn is na het werken. Daarna snel slapen. Wat helaas niet zo goed lukt... Dat heb je soms zullen we maar zeggen.

Donderdag
Zoals je net hebt kunnen lezen gaat vandaag de wekker al om 05:45 uur. Erg vroeg. Er staat namelijk een dagje werken van 08.30 tot 18:00 uur op mij te wachten.. Gelukkig vliegt deze dag om en kan ik mezelf erg verheugen op morgen. Daar heb ik immers zoveel zin in. Kan niet wachten. Wanneer ik thuis kom eet ik wat en ga ik daarna wat programma's terug kijken. Altijd leuk! Daarna ga ik proberen te slapen..

Vrijdag
Jaaaaaaaaaaaaaaa, je wilt niet weten hoe lang ik hier naar uitgekeken heb. Eindelijk is de dag van het concert van Douwe Bob aangebroken. Deze keer is het echt een bijna thuiswedstrijd. Zo vet! Van te voren ben ik nog even snel naar Eindhoven geweest om mijn foto's op te halen die ik besteld had. We besluiten op mijn kleinste zusje te wachten, zodat we samen naar huis kunnen. Wel zo gezellig natuurlijk! Wanneer we weer terug thuis komen is het voornamelijk eten en klaarmaken! Om 19.00 uur ongeveer komen we aan bij de zaal.. Hier moeten we nog een uurtje wachten. Wil natuurlijk wel wat kunnen zien aangezien ik niet zo heel groot ben, hahahaha.. Wat was het een geweldige avond. <3 Wil jij misschien wat van deze avond zien? Check zeker even mijn YouTube kanaal!

De zaterdag en zondag laat ik voor deze keer achterwegen.. Zoveel bijzonders heb ik niet gedaan. Alleen heel erg rustig aan gedaan op zaterdag en vandaag ben ik aan het werk. Dus zoveel zal ik niet meemaken. 

Hoe was jou week? 


Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

4 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

 1. Leuk dagboek! Tof dat je naar het concert van Douwe bent geweest. Ik ben ook wel benieuwd naar de aankopen die je in Amsterdam hebt gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een lieve en leuke reactie! Ik zal de producten en kleding binnenkort online zetten! Dan kan ik ook meteen andere aankopen van eerdere bezoekjes aan Amsterdam zetten. :)

   Verwijderen
 2. Ah dit klinkt als een leuke week :)

  BeantwoordenVerwijderen