donderdag 8 januari 2015

My lovely week #3 - Birthday, Christmas and New Year

Wat heb ik deze afgelopen twee weken weer meegemaakt? Het was vooral druk, gezellig en veel samen zijn met mijn familie en vrienden. Wil jij weten hoe dat komt? Dit wil ik jullie allemaal vertellen in mijn standaard rubriek ''My lovely week'', dus ben jij erg benieuwd naar wat ik meemaak? Lees dan vooral snel verder.
Gezien
Nou, deze week heb ik eigenlijk vooral veel naar RTL 4 gekeken qua televisie. Denk aan programma's als Goede Tijden Slechte tijden en Ik hou van Holland. Maar eigenlijk heb ik deze week door alle drukte en het ziek worden niet echt naar YouTube filmpjes of films gekeken dit hield ik helaas niet vol. Erg jammer, maar komt zeker wel weer terug als het rustiger en beter wordt.

Gelezen
Ik heb een aantal leuke blogartikels gelezen, zoals het artikel ''Lidl Cien Colour Lip Butter Review + Swatches'' van Bianca. Ik vindt het een erg interessante Review. Ook heb ik nog een leuke artikel over hoe je gelukkiger zou kunnen worden dit jaar. Het artikel heet ''Tien manieren om dit jaar gelukkiger te worden (maar dan ietsje anders)'' van Leonie. Natuurlijk heb ik veel meer gelezen, maar dat wordt wel erg veel om te delen dan.

Gehoord
Ik heb eigenlijk maar een aantal liedjes echt geluisterd deze week. Het waren vooral de liedjes van O'G3NE en een deel nog van 3FM Serious Request. Van O'G3NE ben ik eigenlijk fan geworden, vind het zo goed klinken. 3FM Serious Request kijk ik eigenlijk altijd, vindt het doel alleen een beetje minder. Zag liever dat ze Nederlanders hielpen. 

De beluisterden liedjes die voorbij kwamen waren:O'G3NE - Magic

Jacqueline Govaert - Make more sound
Sorry voor slechtere kwaliteit.Natuurlijk waren het er nog wel een aantal meer, maar dan wordt het wel een erg lang artikel. 

Gedaan
Op zich heb ik niet heel veel gedaan vanaf dat ik ziek werd, maar daarvoor heb ik nog best veel gedaan. Maandag, dinsdag en woensdag heb ik alle drie de dagen 9 uur gewerkt en in totaal dus 27 uur die hele week. Daarna was het meteen kerst en werd ik helaas al ziek. Veel op de bank gelegen en geslapen dus. Ondanks dat ik niet kon werken toch een klein beetje mijn verjaardag gevierd.. Ik wordt immers maar één keer 19 toch. Oud op nieuw heb ik maar rustig met familie op de bank voor de tv gevierd en even naar buiten het vuurwerk kijken. Snel weer naar binnen want ik hielt het toch niet helemaal vol.    

Gegeten
Het eten van deze week bestond vooral uit droge toastjes, beschuit ect, gewoon weg omdat ik niets meer binnen kon houden.. Helaas geen gourmette voor mij met kerst. Dat doen we gewoon een ander keertje over.  

Gedronken
Ik heb eigenlijk best weinig gedronken doordat ik niets meer binnen kon houden helaas.. Ik heb daarna dus veel thee, ranja en water gedronken. Wel erg gezond eigenlijk, dat is dan weer het goede daaraan.   

Gedacht
Veel nagedacht over het komende jaar en wat ik wil behalen in dit nieuwe jaar. Zie ook een deel van mijn bucketlist of deze blogpost klik hier


Gelukkig
Ik voelde mezelf deze week eigenlijk best wel gelukkig, toch af en toe wel een klein momentje niet. Toch mag ik over het algemeen niet klagen en stond er meer een deel van de week een glimlach op mijn gezicht. Kerst, birthday, nieuwjaar en een paar dagen vrij wie wil dat nu niet!  

Gemist 
Oud op nieuw vieren.. dat werd niet zoals ik gehoopt had. Ik had wat gepland, maar doordat ik ziek werd ging dat niet door. Dat heb ik dus wel gemist.

Geërgerd
Aan werken als je niet helemaal fit bent. Dit bleek ook wel na drie harde dagen werken werd ik op 1ste kerstavond doodziek... Daar heb ik me wel aan geïrriteerd hoor, wat is ziek zijn verveld als er leuke dingen gepland staan!

Gewenst
Ik heb een leuke kerst en birthday gewenst en gekregen ondanks dat ik ziek was.. Ook een oud op nieuw die ik me niet meer zou herinneren, helaas dit is wat minder gelukt doordat ik nog altijd ziek was.. Was erg jammer, maar dat hoort er ook bij. Als laatste heb ik nog het beste voor 2015 gewenst want, ja dat is natuurlijk wel de bedoeling.    

Gekocht
Eigenlijk heb ik zelf maar drie leuke beauty items gekocht, de rest heb ik voor mijn birthday gekregen. Ik heb twee nagel veiltjes gekocht, sinds kort bijt ik geen nagels meer (wat ik eerst wel deed..), maar nu schuren mijn nagels helaas sneller en zitten er sneller haakjes aan. Deze wilde ik weg kunnen veilen vandaar de nagel veiltjes. Ook kocht ik daardoor nog de ''Essence pro white hardener''. De birthday cadeautjes houdt ik nog even geheim, deze worden in een latere blogpost behandeld.

Wat een lang artikel... Heb jij nog leuke favoriete deze week?

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

2 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

  1. Leuk om te lezen. Stom dat je ziek was tijdens Oud&Nieuw, maar eind dit jaar weer een kans. :) Ik ben ook ontzettend fan van O'G3NE.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk om te lezen! Helaas heb je inderdaad ooit dat ziek zijn. Gelukkig nog genoeg kansen hoop ik.

      Verwijderen