dinsdag 6 januari 2015

TAG: Blog Diary

Wat is er leuker dan vertellen over je blog en wat jij daar zo leuk aan vindt door middel van een tag? Nou, dat dacht ik nou dus ook, dus vandaag ga ik voor jullie de ''Blog Diary'' invullen. So let's go!

Deze tag kwam ik tegen bij Elena 

1. Hoelang blog je al?
Ik blog nu iets langer als een jaar. Dit is ook mijn eerste blog, hier ben ik dan ook zo blij mee. Dit had ik veel eerder moeten doen.

2. Op welk punt denk je te stoppen?
Zolang er ideeën blijven komen en ik het leuk vindt, de tijd er voor heb ect, wil ik nog lang niet stoppen! 


3. Wat is het leukste aan bloggen?
Mensen inspireren en blij maken met een leuk artikel (jullie vermaken). Natuurlijk zijn de reacties ook hartstikke leuk.

4. Wat is het minst leuke aan bloggen?
Dat er soms toch echt wel veel tijd in kan zitten, terwijl je eigenlijk de tijd er dan niet voor hebt. Ook vindt ik het gebrek aan inspiratie soms wel lastig, dus ook weer minder leuk.

5. Welke website/blogmaker gebruik je?
Ik gebruik momenteel blogger, hier ben ik erg tevreden over. Zolang ik het met mijn blog hierop kan doen, dan houdt ik gewoon blogger vast. Ik snap immers niet veel van Wordpress.

 
Bron: Google

6. wie is/zijn je favoriete bloggers?
Teske en Justine vindt ik erg leuke bloggers! Ze hebben ook gewoon zo'n leuke blogs, ik zou ze graag een keertje ontmoeten. 

7. Wie staan er op je samenwerkingslijst?
Nog niemand, maar heb wel verzoeken gekregen waar ik op dat moment helaas geen tijd voor had door mijn drukke periode op school. Wie weet de volgende keer! 

8. Hoeveel dagen van te voren schrijf je een artikel?
Dat is zeer verschillend. De ene dag schrijf ik het artikel een dag van te voren, de andere keer schrijf ik het artikel bijna een week van te voren zoals nu. Het hangt er gewoon vanaf hoeveel tijd ik heb in die week om te bloggen en of ik genoeg inspiratie heb om het te schrijven. 

9. Hoeveel artikelen heb je al geschreven?
Ik heb 162 artikels online staan. Er staan er ook nog een aantal onder concept waar ik nog niet tevreden over ben. Deze probeer ik toch nog te posten, het waren immers leuke ideetjes.  

10. Wat is jouw geheim voor een succesvolle blog?
Promoten op spam artikels van andere bloggers, of juist reactie geven op de artikels die andere bloggers geschreven hebben. Zo trek je mensen naar je blog en blijven ze wel eens hangen.

Je mag deze tag altijd overnemen. Wat vindt jij leuk aan bloggen en wat vindt jij minder leuk aan het bloggen? Vertel het mij in een reactie onder aan deze blogpost.


Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

6 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

 1. Wat een leuke tag is dit! Heb je die zelf bedacht? Ik kende 'm nog niet. Wat een eer trouwens dat ik bij je favoriete bloggers hoor, super lief zeg! Ik heb het blozend en met een brede glimlach gelezen. Super, dank je wel Kaylee <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, ik kwam deze leuke tag tegen bij Elena van ''The Mint Colored sunglasses''. http://themintcoloredsunglasses.blogspot.

   Ja, dat mag in mijn ogen gezegd worden. Voor mij is dit immers zo. Leuk dat je er blij mee bent. Geen dank meid, het is je gegund!

   Verwijderen
 2. Wat super leuk om te lezen en heb het nog nooit ergens zien voorbij komen. Leuke aspecten en justine vind ik ooik een heel erg leuke blog hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te lezen dat je de tag leuk vind. Jij hebt ook een leuke blog meid.

   Verwijderen
 3. Leuke tag is dit! De blog van teske vind ik ook erg leuk, Justine kende ik nog niet. En wow 162 artikels online al, dat is best veel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je dit een leuke tag vind! Jeej, weer een nieuwe blogger ontdekt dus. Ben benieuwd. Jazeker, erg veel. Had dit nooit verwacht.

   Verwijderen