vrijdag 23 januari 2015

My lovely week #4 - Tentamens, leren, stage

Wat heb ik deze afgelopen twee weken weer meegemaakt? Het was vooral veel leren, tentamens maken en naar stage gaan. Wil jij weten hoe dat komt? Dit wil ik jullie allemaal vertellen in mijn standaard rubriek ''My lovely week'', dus ben jij erg benieuwd naar wat ik meemaak? Lees dan vooral snel verder.
Gezien
Wat heb ik de afgelopen 2 weken gekeken? Nou dat is behoorlijk weinig. Soms eens wat random filmpjes van Teske, erg leuk natuurlijk. Op tv vooral Goede Tijden, Slechte tijden gevolgd. Ja, dat was het eigenlijk wel zo'n beetje. Het was te druk om echt veel tv te kijken.. Erg jammer, er kwamen toch behoorlijk wat leuke films dacht ik mee te krijgen vanuit mijn leerhoekje achter in de kamer.


Gelezen
Dat ik de afgelopen twee weken veel schoolboeken heb gezien kun je wel stellen, afgelopen dinsdag heb ik 3 van de 6 tentamens gemaakt, aankomende woensdag komen de volgende 3... Leren leren leren dus. Veel boekjes lezen, maar net niet de leukste. Ik lees toch liever een romantisch boek hoor. 

Gehoord
Veel verschillende muziek kan ik wel stellen. Van Spaanstalig naar Engelstalig naar Nederlandstalig. Het was vooral een enorme afleiding tijdens het vele leren. Wat kan muziek dan rustgevend zijn joh. Al vindt ik muziek altijd al veel hebben hoor.

Daddy Yankee - La Despedida

3JS - Twee zielen

Meghan Trainor - Lips are movin


Natuurlijk waren het er nog wel een aantal meer, maar dan wordt het wel een erg lang artikel. 

Gedaan
Zoals je waarschijnlijk hierboven al een beetje gelezen hebt, hard geleerd. Man, wat is het lastig om alles in je hoofd te krijgen. Ondanks de stress van het harde leren, ben ik voor het eerst in een casino geweest. Jeej, een bucketlist puntje kan ik afstrepen. Wat was dat gaaf, maar oh zo druk. Toen ik eenmaal in bed lag, zag ik het niet draaien door het harde leren maar door de gokkasten. Wel leuk om eens meegemaakt te hebben. Ook ben ik veel op stage geweest, waar ik weer meer leuke dingen van mijn vak/werk heb geleerd! Erg leuk dus.

Gegeten
Best veel verschillende dingetjes eigenlijk, een keer boerenkool, pannenkoeken, aardappeltjes, frietjes, vis en ga zo maar door. Best variërend ook al lus ik niet zo heel veel. Best grappig dus, iets wat ik nooit zo vaak tegenkom. Wat ik ook erg lekker vond waren de mandarijntjes.   

Gedronken
Van cola tot melk en water. Zoveel geks, ik heb radler gedronken, thee en zoveel andere dingen. Geen een dag echt vaak hetzelfde, steeds meer afwisselend.


Gedacht
Dat ik erg moe was en het liefst niet meer wilde leren. Zo gestrest raakte ik van al dat leren. Achja, nog even en dan is het hopelijk over en heb ik het niet voor niets gedaan, maar heb ik een diploma in mijn handen.


Bron: We heart it

Gelukkig
Wat ben ik gelukkig, wauw! Zo verliefd en gelukkig met mijn lieve vriendje. Ben zo blij hiermee. Dat gevoel is zo fijn. Ondanks dat ik gestrest was door mijn tentamens, hebben hij en mijn ouders en zusje me er doorheen geholpen zo gelukkig met hun.


Gemist 
De vrijheid om zomaar wat te doen. Het leren hield me er namelijk van weer tegen om met mijn vriendinnen af te spreken en er een leuke avond van te maken, dit gaat zeker nog wel komen. Toch ondanks alles erg jammer, dat heb ik wel gemist dat lachen met hun hoor.

Geërgerd
Leren, leren, leren. Dat is echt niets voor mij, daar heb ik me wel echt volkomen veel aan geërgerd. Zo vervelend, maar het hoort er helaas bij.

Gewenst
Dat ik deze tentamens haal, ondanks dat ik nu al het gevoel heb dat ik er zeker 1 heb verknald en een al weet dat ik een onvoldoende voor heb gehaald helaas...


Gekocht
Leuk t-shirtje en twee broeken. Ook heb ik nog een rokje gekocht bij de enige echte Rojami's winkel van Roy Donders. Ook heb ik nog een leuke RTL goodiebag gekregen (niet gekocht!) met super leuke spulletjes, deze ga ik binnenkort ook delen met jullie.

Wat een lang artikel... Heb jij nog leuke favoriete deze week?

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

2 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥