maandag 19 december 2016

Mijn dagboekje #18

Ja, vandaag staat er weer een 'mijn dagboekje' voor jullie klaar. Het is weer tijd om mijn afgelopen weken met jullie te delen. Voor de 18e keer ga ik dit al weer doen, wat gaat dat toch snel. Deze keer is het niet één maar zelfs drie weken in een.. Wil jij weten wat ik de afgelopen drie weken allemaal heb beleefd? Lees dan snel verder.


Hee, hoi mooi lief dagboekje. Vandaag ga ik je vertellen wat ik de afgelopen vier weken allemaal gedaan heb, laat ik maar snel beginnen.


Week van 28 november tot en met 4 december

Maandag
Deze week begint met een dagje chillen. Rustig aan doen en een aantal blog artikelen typen. Whoehoew. Helaas liep de dag niet helemaal zoals ik had gehoopt. Er overleed iemand, waardoor we een beetje uit ons doen waren. Daarom ga ik uitgebreid in bad en geniet ik van erg leuke programma's die ik terug kijk. Zo word het toch nog een beetje een normale dag.

Dinsdag
Vandaag staat er ook nog een dagje relaxen op de planning. Soms is dat echt fijn! Ik weet dat ik vanaf morgen 4 dagen moet werken, dus geniet er zeker goed van. Kijk weer een heel aantal vlogs die ik gemist heb terug en kijk nog een film op Netflix: Hairspray, kan er geen genoeg van krijgen.

Woensdag
Ja, vandaag een dagje werken. Er zal toch ergens geld vandaan moeten komen, haha. Na het werk snel eten en vooral chillen. Ook ga ik op tijd naar bed, ik ben kapot moe.

Donderdag
Zoals je misschien al verwacht. Vandaag moet ik ook weer werken. Erg gezellig is het wel, maar ik ben gewoon zo moe, dat ik het niet heel leuk vind. Ik moet immers tot 21:00 uur en voor ik thuis ben is het 22.30... Wanneer ik thuis kom ga ik dan ook direct over om nog een blog artikel te typen. Relax ik nog een beetje en ga ik snel slapen daarna.

Vrijdag
Helaas liep het maandag iets anders en is er helaas iemand overleden, waardoor ik vandaag naar een crematie moest. Werken gaat hem dus niet worden.. De rest van de dag spendeer ik vooral aan afleidende dingen zoals vlogs kijken. 's Avonds appt een vriendinnetje of ik zin heb om langs te komen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Samen kijken we natuurlijk The Voice Of Holland. Daarna ga ik snel door naar huis, want ja er moet morgen gewoon vroeg opgestaan worden..

Zaterdag
Vandaag moet er weer gewerkt worden. Je merkt meteen dat het aanstaande maandag 5 december is door de extra drukte.. Wanneer ik thuis kom voel ik me meteen weer uitgeput. Kijk samen met het gezin nog wat tv programma's en ga daarna vlug slapen. Gewoon, omdat ik zo moe ben, haha.

Zondag
Ja, zondag is het tijd om te relaxen. Na een aantal dagen hard werken, ben ik best wel blij dat ik vandaag vrij ben. Ik ga weer aan de slag met mijn blog en order ook meteen een heel deel van mijn mailbox. De rest van de dag spendeer ik aan het kijken van vlogs en programma's.


Week van 5 december tot en met 11 december

Maandag
Ja, de nieuwe week is begonnen. Vandaag staat er meteen een dagje werken gepland. Totaal niet erg, ik ben goed uitgerust en het is best wel gezellig. Wanneer ik thuis kom is het echter 2 uur later, want we moesten wachten op mijn zusje, die ook aan het werk was. Daarna snel even chillen en op tijd naar bed. Er staat mij morgen zo een leuk dagje te wachten.

Dinsdag
Vandaag begint de dag vroeg. Ik zit om 10 voor 7 in de bus om naar het werk te gaan. 8 uur begin ik snel met werken. Het is zo half 1 en ik kan mezelf om gaan kleden boven. Whoehoew, mijn lieve collega Randy zit al te wachten. Samen gaan we namelijk naar het HEMA Kerst Event in Amsterdam. Na een hele leuke reis van 1,5 uur zijn we geariveerd. Mooi op tijd dus we besluiten snel nog even de HEMA in te gaan om iets te eten. Daarna snel door naar het event, waar jullie overigens HIER een artikel van kunnen vinden. Zeker een aanrader om te lezen. Na het event gaan we even wat eten bij Mac Donalds en daarna door naar The Fool Bar. Whoehoew gezelligheid op en top. Ik ben erg laat thuis, dus duik bijna direct mijn bed in..

Woensdag
Eigenlijk zou ik vandaag maar een halve dag werken, maar daar kwam verandering in. Ik werk gewoon een hele dag en vind het wel prima. Na het werk eet ik snel wat. Heb namelijk heel erge trek. Daarna ga ik gezellig met het gezin een aantal programma's terug kijken. Altijd leuk.

Donderdag
Vandaag doe ik eigenlijk de gehele dag niet heel veel. Vooral werken aan het artikel van het HEMA Kerst Event. Daarna ga ik snel douchen en mijn make-up klaarmaken. We moeten immers op tijd vertrekken naar Maastricht. Samen met mama ga ik naar een concert van Venice. Deze 4 heren komen uit Venice Beach in America en ik vind hun muziek echt top. Erg leuk dat ze weer in Nederland zijn! Ik geniet dan ook volop. 's Avonds zijn we erg laat thuis, maar dat is natuurlijk niet erg. Ik ga daarna gewoon snel slapen.

Vrijdag
Na heerlijk uitgeslapen te hebben begin ik mijn dag met een lekkere tosti. Heerlijk. Daarna ga ik snel verder met vlogs kijken, heb er namelijk weer een heel aantal gemist deze week. Altijd leuk. De rest van de dag doe ik niet meer veel als wat aan nieuwe artikelen, die niet meer afgewerkt zijn daarna.. Oeps.. 's Avonds kijk ik gezellig samen met het gezin naar The Voice of Holland, altijd goed natuurlijk. Daarna ga ik goed op tijd slapen, nou ja wat je goed op tijd noemt dan..

Zaterdag
Deze dag ga ik samen met mama snel even naar het dorp om wat te halen voor vanavond, aangezien Douwe aanstaande maandag jarig is.. Ik kom haarverf tegen die mij wel aanspreekt, want ja ik ben echt al langer op zoek naar een verf die ik mooi vind. Na hem gekocht te hebben bied mama aan om mijn haren te verven, dus dat doen we dan. Wanneer het klaar is moet ik echt zo hard wennen, maar veel tijd daaraan heb ik niet. Ik moet mezelf immers klaar gaan maken voor vanavond. Wanneer ik in de trein naar Utrecht eet ik pas mijn avond eten. Eenmaal aangekomen bij TivoliVredenburg is het even wachten op mijn vriendinnetje om daarna samen gezellig te genieten van het allerlaatste concert van Douwe zijn Fool Bar tour. Mocht je benieuwd zijn naar de foto? Klik HIER... Of wil je juist een sfeer impressie? Check dan zeker even mijn YouTube Kanaal. Ben erg laat thuis, maar dat mag de pret niet drukken. Snel mijn bed in, want morgen is het weer een druk dagje.

Zondag
Ja, ook vandaag staat in het teken van een concert. Dit keer weer van de mannen van Venice. Ze zijn nu eenmaal niet lang in Nederland. Rond 1 uur vertrekken we richting Ottersum, waarna we op tijd aankomen. Het was een erg mooi concert en ik heb weer heel erg genoten. Wanneer ik weer thuis ben ben ik erg moe en heb ik honger. Snel wat eten en relaxen. Ik kijk nog snel een aantal vlogs en luister nog wat muziek. Daarna ga ik snel naar bed toe.Week van 12 december tot en met 18 december

Maandag
Door het vele late slapen en niet goed slapen voelde ik mezelf helemaal niet fit vandaag. Daarom heb ik dan ook geen blogpost klaarstaan voor jullie.. De dag is een beetje voorbij gegaan aan slapen. Veel meer valt er dan ook niet over te vertellen.

Dinsdag
Vandaag staat er een dagje werken gepland. Het gaat goed en wanneer ik thuis kom ga ik snel wat eten. Daarna snel nog wat vlogjes kijken en alweer slapen, want ik ben dood op.

Woensdag
Ja, ook vandaag staat er een heel dagje werken gepland. Dit keer moet ik tot 21:00 uur. Voor ik thuis ben is het dan ook al weer erg laat. Toch besluit ik om niet meteen naar bed te gaan. Ik kijk nog even een paar programma's terug. Daarna besluit ik toch maar om te gaan slapen.

Donderdag
Vandaag is het lekker uitslaap tijd. Whoehoew, wat houd ik daar van. Daarna snel met mama naar haar afspraak. Wanneer we dat gedaan hebben besluiten we om even lekker te gaan eten. Ik kies een lekker soepje en broodje. Feestje dus. De rest van de dag spendeer ik aan het kijken van programma's en vlogs. Ook begin ik met een paar artikelen op te pakken en daar vast wat aan te doen. Daarna ga ik maar op tijd slapen. Morgen vroeg weer op.

Vrijdag
Eigenlijk zou ik maar een half dagje hoeven werken, maar ze vroegen of ik een hele dag kon komen. Nou geen probleem. Na een hele dag gewerkt te hebben ben ik kapot moe. Je kunt wel zeggen dat het enorm druk was. Snel wat eten en daarna vooral chillen en wachten tot dat Flikken Maastricht begint! Wat een aflevering, zo spannend.. Zin in volgende week.

Zaterdag
Whoehoew. Vandaag ben ik weer een dagje vrij. Samen met mama besluit ik naar Eindhoven te gaan om even wat kerstkleding te scoren. Het lukt, ik heb 3 super leuke kledingstukken gescoord. Daarna gaan we snel nog even wat eten. Ik neem een pannenkoek. Lekker. Eenmaal weer thuis ga ik nog even een aantal vlogs kijken en wat muziek luisteren. Oh, en ik ga redelijk vroeg naar bed.

Zondag
Ja, de week is weer bijna om. Vandaag staat er een dagje werken gepland. Het is zo tijd om naar huis te gaan, wat ging deze tijd snel. De druk was erg hoog, helaas door dat het bijna Kerstmis is.. Na dat ik thuis wat gegeten heb, ben ik de laatste loodjes aan dit artikel gaan schrijven. Oh, ik besluit nog wat programma's terug te kijken en ga op tijd slapen, morgen weer een dag.


Deze weken waren vooral erg druk, maar oh zo leuk. Je kunt wel zeggen dat het een grote belevenis is geweest. Maar ik heb zeker genoten van alles wat er gebeurt is. Ik wil bij sommige dingen, dat ze zeker nog niet over waren. En natuurlijk helemaal op kunnen laden door de mooie muziek van Douwe Bob en Venice.. Ja, je kunt wel zeggen dat ik echt heel veel van muziek houd.. Voor nu: Laat het een mooie week worden. Tot volgende week.

Wat heb jij de afgelopen week allemaal gedaan? Heb jij leuke weken beleefd?

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter


2 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

 1. Vreemd he om zo terug te kijken op de weken die je hebt gehad. Ik heb je blog post gelezen en er kwamen opeens bij mij herinneringen omhoog, en bij die herinneringen komt ook nog eens naar boven dat dingen wel gister leken! Terwijl het nu alweer drie weken geleden is.

  Als je iedere dag bijhoud wat je hebt gedaan sta je eerder stil bij het leven( wat is by the way niet doe maar eigenlijk best leuk is om te doen). Maar het is gewoon leuk om de herinneringen op te kunnen halen, vooral van de hele leuke en spannende momenten van het leven!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vreemd vind ik het niet, eerder erg leuk! Super tof dat er door mijn artikel ook herinneringen bij jou op kwamen.

   Je moet dit zeker eens proberen! Het is echt de moeite waard, je kunt dingen terug lezen en je dan inderdaad beseffen dat je het niet slecht hebt en het leven zeker de moeite waard is.

   Verwijderen