donderdag 1 december 2016

Hallo December - Verjaardag, Event, Oud op Nieuw

Wat gaat een jaar snel. We zijn vandaag alweer bij de laatste maand van het jaar aangekomen. De leukste, drukste en waarschijnlijk vaak ook duurste maand is aangebroken. In dit artikel ga ik jouw vertellen wat mijn plannen zijn. Ben jij al nieuwsgierig geworden? Lees dan nu snel verder.Laat ik maar snel beginnen. Let's go!

Event
Als eerste staat er aanstaande dinsdag een HEMA event gepland. Er komt nog een artikel over en het gaat voornamelijk over kerst. Dat zijn de enigste twee punten die ik op dit moment kan vertellen. Ben jij benieuwd. Houd mijn blog dan zeker goed in de gaten.

Concerten
Zoals ik in november ook al veel concerten had staan, gaat het in december niet anders. Ik ga naar een Amerikaanse band genaamd Venice, twee keer wel te verstaan.. Oeps.. Maar ja, ze zijn nu eenmaal in Nederland dan moeten we er maar van profiteren. Daarnaast probeer ik ook nog naar het concert van Douwe Bob in Utrecht te gaan. Wat nog even afwachten word. Heb helaas nog geen kaartje, maar hoop dat dat goed gaat komen.

Werken
Naast al die gezelligheid moet er natuurlijk ook gewoon geld op de plank komen en zal ook ik dus gewoon moeten werken. Dat proberen we dan ook zeker waar te maken voor 24 uur per week. Let's do this.

Kerstmis
Ja, de mooiste tijd van het jaar! Kerstmis breekt aan, wat geniet ik daar van. Gezelligheid van de lichtjes om de huizen, de kerstboom die staat en het samen zijn met familie. Love it.. ♥

Verjaardag
Na al die leukigheid is mijn lieve mama, maar ben ook ik zelf in de maand december jarig! Om precies te zijn ben ik 30 december jarig.. Whoehoew party time. Zelf weet ik nog niet helemaal hoe ik het ga vieren, maar dat ik het ga vieren staat wel vast. We mogen eindelijk 21 kaarsjes uitblazen. Officieel volwassen dus, haha. Feestje dus..

Oud op Nieuw
Na de gezellige verjaardagsparty is het ook nog eens tijd voor oud op nieuw. Ik verwacht dat ik het dit jaar gewoon gezellig thuis met het gezin vier.. Lekkere oliebollen eten en gezellig samen zijn. Altijd fijn! ♥

Dit is mijn planning voor de maand december. Je kunt wel stellen dat het een drukke, maar zeker leuke en gezellige maand gaat worden.

Wat zijn jou plannen in de maand december?

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

4 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

 1. Leuke vooruitzichten heb je! Ik kijk ook erg uit naar kerstmis!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat mooi om te horen dat jij ook erg uit kijkt naar Kerstmis. Ja, erg leuke vooruitzichten kun je wel zeggen, hihi.

   Verwijderen
 2. heel erg leuke maand, veel plezier bij de HEMA en geniet van deze maand voordat ie voorbij is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, zal zeker goed komen bij de HEMA. Het is inderdaad zo snel om altijd, dus ga er zeker van genieten.

   Verwijderen