zaterdag 10 december 2016

HEMA Kerst Event - Workshops, Food, Schrift graveren

Ja, afgelopen dinsdag was het zover. Het Kerst Event van HEMA stond gepland. De uitnodiging had ik al een tijdje in mijn mailbox zitten, dus je kunt wel voorstellen dat ik er erg naar uit keek. Ben jij benieuwd wat er allemaal te zien was en welke leuke Kerst ideeën ik opgedaan heb? Lees dan zeker even met mij mee.
Bron: Randy (mijn collega)Mijn dag begon met werken bij mijn eigen HEMA. Dat was weer super gezellig met de collega's. Samen met een collega zou ik naar het Event gaan. Die kwam mij dan ook ophalen van mijn werk., waarna we naar Amsterdam vertrokken.

Eenmaal aangekomen bij het Support Office, kregen we een polsbandje en mochten we daarna de roltrap op om heerlijk ontvangen te worden met een Hugo frizzante, alcoholvrije drank. Wat was die lekker en wat zat deze in een leuk glas. Zie de foto hieronder.

Bron: Randy (mijn collega)
De ruimte waar we mochten genieten van al het moois was aangekleed met leuke kerst versiering, kerstbomen, stands en niet te vergeten de tafels met lekkere hapjes! Natuurlijk werd er ook heerlijke Kerstmuziek gedraaid en konden we ook erg leuke workshops volgen. Denk aan cadeautjes inpakken en wijnen proeven, want ja dat zijn toch wel dingetjes die echt bij Kerst passen.


Het Event werd door Miljuschka Witzenhausen aan elkaar gepraat. Een erg leuke spontane vrouw welke onder meer een kookboek heeft uitgebracht.

Check al deze lekkere dingetjes!


We beginnen bij de stand waar ze nagels lakten, Iets wat ik niet gedaan heb (probleempje nagelbijten genoemd). Ook deden ze daar jouw ooglook helemaal kerst ready maken.

Na deze mooie ooglook te hebben ontvangen, zijn we verder gegaan om van al de mooie producten die uitgestald stonden bij de kerstbomen mooie foto's te gaan maken.


We besloten om de workshop cadeaus inpakken te gaan volgen! Erg handig en zeer leuk om eens te doen.


Er stond ook een tafel die ze helemaal hadden gedekt voor een diner. Erg leuk hoor! Handige tip ook, zo kun je tijdens Kerst dan ook erg leuk de tafel klaarmaken.


Ook had je een stand met allemaal kersttruien, lingerie, sieraden en speelgoed!

Bron: Randy (mijn collega)
Bron: Randy (mijn collega)

Daarnaast was er ook nog een lange, lange rij waar je in kon gaan staan om een kaasplankje of schrift te laten graveren. Helaas was het kaasplankje al helemaal op toen we de moed bij elkaar hadden verzameld om in deze enorm lange rij te gaan staan. Toch erg leuk dat je het kon laten personaliseren. De foto van mijn eigen schriftje komt op mijn Instagram.

Eenmaal toen het schriftje gegraveerd was besloten we om onze avond hier te beëindigen. Toen we richting de uitgang liepen werden we nog verwend met een erg leuke goodiebag!

Wat was het een leuke middag/avond! Ik heb echt genoten, bedankt HEMA!

Was jij ook bij het Event aanwezig of heb jij misschien nog leuke Kerst tips?


Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

4 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

 1. Jammer dat de kaasplankjes al op waren toen jullie aan de beurt waren, ik heb al van meerdere bloggers gehoord dat het superdruk was op het Hema event. Jammer! Wel leuk van dat Hugo drankje en al die andere lekkere dingetjes hihi! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was inderdaad jammer en dat het druk was klopt ook. Zeker leuk, dat was ook echt weer een pluspunt. Hihi, dankjewel voor de leuke reactie!

   Verwijderen
 2. Leuke foto's heb je gemaakt! Ik was ook aanwezig! :D

  BeantwoordenVerwijderen