woensdag 17 mei 2017

Persbericht: Essence 15 jaar

Vandaag deel ik met jullie een bericht wat ik in mijn mailbox heb gekregen. Het gaat over een mega vette beauty party. Beautymerk Essence bestaat namelijk 15 jaar. Ben jij nieuwsgierig wat het feest inhoud. Wie er komen en hoe jij eventueel kaartjes kunt bemachtigen? Lees dan snel met mij mee!

Bron: Essence persbericht


Beautymerk Essence viert dit jaar zoals je waarschijnlijk in het bovenste stukje al hebt kunnen lezen hun 15-jarig bestaan. Dit doen ze met een Big Birthday Party in het Tempodrom in Berlijn. Ze hebben hiervoor een supergave sterrencast! De Duitse social mediaster en artiest Lukas Rieger en de succesvolle DJ en muziekproducer Felix Jaehn zullen aanwezig zijn en natuurlijk gaan knallen op het hoofdpodium. Daarnaast komen er ook nog een aantal internationale mystery guests.

Deze Big Birthday Party zal dus plaats vinden in het Tempodrom in Berlijn. Op 15 juli 2017! Het feest begint om 15:00 uur 's middags en duurt tot ongeveer 22:00 uur.

Wil jij dit nou echt niet missen en hier dus zeker bij zijn, de top acts meemaken en veel goodies en verassingen en een eigen lipgloss creëren??

Verzeker jezelf dan nu van tickets á € 15,- + gebruikelijke kosten per persoon via www.ticketmaster.de of www.eventim.de

Natuurlijk is dat niet alles en kun je ook vip tickets voor deze Big Birthday Party winnen. Deze kun je winnen door middel van jou felicitatie te delen. Alle informatie hierover en ook het invul formulier vind je op de volgende site. https://happybirthday.essence.eu/nl/

Ga jij kaartjes kopen voor deze Big Birthday Party?

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥