Rimmel London Glam Eyes Quad Eye Shadow in 023 Beauty Spell

Wauw, wat is Rimmel London toch een mooi merk! Steeds opnieuw blijven ze me verassen. Zo nu ook weer met de geweldige ''Glam Eyes Quad Eye Shadow in 023 Beauty Spell''. Deze heb ik dan ook gekocht, en als jullie verder lezen zullen jullie een leuke review lezen. 



Vorige week ging ik even snel langs het Kruitvat, mijn mascara was bijna leeg. Deze kan ik niet missen. Toen ik eenmaal bij Rimmel London stond om mijn mascara te pakken viel mijn oog op deze oogschaduw ''Glam Eyes Quad Eye Shadow in 023 Beauty Spell''. Nou dacht ik, die ga ik eens uitproberen. Zo gezegd zo gedaan. Hier komt het resultaat.


Thuis ging ik eens kijken of het pigment wat de ''Glam Eyes Quad Eye Shadow in 023 Beauty Spell'' geeft ook echt nice is. De pigmentatie is oke, niet ongelooflijk maar ook niet slecht. Resultaat zie je hierboven.

De kleuren in het palletje vind ik ook erg gaaf, naar mijn mening passen ze erg goed bij elkaar. Een zilveren, zwarte en 2 paars taupe achtige tinten. 


Het is natuurlijk ook een palletje wat je met de feestdagen zeker kunt gebruiken. Maar het is wel fijn dat dit niet alleen met feestdagen hoeft, je kunt het uitbundig gebruiken maar ook gewoon op een rustige manier. 


Voor mij is het een mooi palletje wat ik zeker vaak ga gebruiken. Je kunt de ''Glam Eyes Quad Eye Shadow in 023 Beauty Spell'' kopen bij Kruitvat, deze kost €10,99

Zou jij de ''Glam Eyes Quad Eye Shadow in 023 Beauty Spell'' kopen om te proberen?


Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

4 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

  1. Mooi review.
    Ik heb zelf niet zo veel geld maar morgen ga ik toch shoppen en kijk ik wel bij Trekpleister.

    Trouwens je blog design is heel mooi geworden.

    xxxx Mariella

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel meid! Ik had heel slim gekeken naar de aanbieding haha. Dan lukt het mij wel, voorlopig even wat minder halen nu.

    Dankjewel, ben blij dat je het design heel mooi vind. Ik was er mee bezig, en zo zie je maar toen kwam er dit uit. =)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Reacties
    1. Fijn om te horen, zou je hier meer van zo'n kleuren willen zien? Of juist andere kleuren?

      Verwijderen