donderdag 25 september 2014

Gastblogger: Review Baby Lips

Hallo allemaal!


Vandaag een review over de Baby Lips collectie Electro van Maybeline New York. Ik ben een tijdje geleden in ItaliĆ« geweest en toen kwam ik deze Baby Lips tegen. Ik zocht ze al een tijdje maar zoals jullie misschien wel weten zijn er niet zo veel verschillende collectie's van Baby Lips te koop in Nederland. Dus toen ik deze eenmaal tegen kwam dacht ik: ik moet ze gewoon allemaal mee nemen! Ze waren € 3,90 per stuk maar ik heb het er voor over.


 


Laat ik mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Tessa. Ik ga eens in de zoveel tijd een review, of shoplogje doen over beauty en wat andere dingen. Zelf heb ik hier heel erg veel zin in en ik hoop dat jullie het zelfde er over denken.

Ik zal wat over mezelf vertellen. Ik houd erg veel van lezen, dansen en tekenen. Ook zie je me vaak op Instagram op me fan accounts en personal. Wil je een kijkje nemen: bethariagrande. Ook muziek is een ding waar ik van houd en dan vooral bands. Een van me voorbeelden is Bethany Mota. Een dood normaal meisje die op haar 13e gepest werd en een shoplog ging maken. Nu heeft ze gewoon een parfum-/kleding lijn en doet ze mee met dancing with the stars! Hoe geweldig!

Dus ik hoop dat ik nog lang artikels voor jullie mag schrijven en als je vragen heb kan je me altijd mailen op; tessanadeche@gmail.com

Nu natuurlijk de Baby Lips review. 
 
Hier boven zie je de 5 baby lips!


Paars: Berry Bomb. Zelf vind ik deze het lekkerst, hij ruikt echt heerlijk en geeft een soort van glossy effect af op je lippen.

Oranje: Oh! Orange! Deze heb ik zelf nog niet heel vaak gebruikt maar deze ruikt heerlijk naar zeep.

Geel: Fierce N Tangy. Deze is lekker fris en ruikt een beetje naar citroen.

Roze: Pink Shock. Deze ruikt ook heel erg lekker en is lekker fel op je lippen. Iets wat ik heel erg leuk vind voor de zomer. Perfect toch? De lipstick hydrate je lippen en tegelijkertijd heb je een leuk zomers kleurtje er op. 
 
Last but not least! Groen: Minty Sheer. Zoals je het al aan de naam hoort ruikt deze naar mint. Ik zelf vind dat heel erg lekker voor de winter. 


Dit was het voor deze keer en ik zie jullie snel!

Chiao, Tessa.

1 opmerking:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

  1. Waaar in italie heb je ze gekocht ??? x

    BeantwoordenVerwijderen