vrijdag 5 september 2014

Wanneer maak je het uit met je vriend?

Elk meisje droom van een perfect leven met het perfecte vriendje. Of te wel een leuke relatie. Maar hoe graag je het ook wilt, soms is het niet de juiste persoon voor jou. Twijfel je? Lees snel verder wanneer je het uit zou kunnen maken.

Bron: Google

Je weet wanneer het voorbij is als de volgende dingen aan bod komen.

Jullie minder met elkaar praten
Je praat niet meer zoveel met elkaar als vroeger. Vaak is het alleen nog maar appjes met de vraag hoe jouw dag was. Daarna hoor je niks meer.

Je alleen maar ruzie hebt
Je hebt alleen nog maar discussies over onbelangrijke dingen zoals waarom dit, waarom dat ect.. De dingen waar jij vroeger om moest lachen, beginnen je nu heel erg te irriteren. Hierdoor krijgen jullie steeds ruzie en is het echt niet meer leuk.

Jullie jezelf vervelen als jullie bij elkaar zijn
Vroeger zaten jullie knus op de bank een film te kijken of gewoon zomaar een tv programma, maar nu is dat wel heel anders... Jullie zitten nu steeds apart allebei met je telefoon in de hand, want de nieuwste Facebook, Twitter en app berichtjes zijn veel interessanter dan elkaar.

Er geen romance meer is tussen jullie
Normaal gesproken konden jullie niet zonder elkaar en liepen jullie altijd hand in hand over straat. Lekker knuffelen, aan elkaar zitten en elkaar verrassen met een klein cadeautje vonden jullie super tof om te doen. Dit is nu helaas verleden tijd... Jullie lopen een beetje van elkaar weg en hebben geen zin meer om elkaar te verrassen.

Bron: Google

Jullie kijken elkaar niet meer in de ogen
Je kunt veel zien aan je lichaamstaal... Je voelt je niet meer op je gemak bij hem en kijkt hem nauwelijks meer in de ogen aan dat valt nogal op. Of te wel, er is geen vonk meer tussen jullie. De liefde is weg.

Je mist hem niet meer
Je merkt dat je het zelf nogal prettig vindt als hij er niet steeds bij is. Je wilt alleen naar een feestje of afspreken met je beste vriendin. Je bent liever niet samen met hem te vinden of op pad. Je mist hem totaal niet als je alleen bent.

Loopt jou relatie lekker? Of heb je nog geen zin in een vriend? Volgende week vind je handige tips om het uit te maken.


Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

2 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

  1. Hihi, ik heb geen vriend en ik hoef het voorlopig ook niet. Als ik wil knuffelen dan ken ik genoeg mensen die dat wel zouden willen! Ik heb overigens wel een oogje op iemand - maar hij weet dat niet en ik denk ook dat hij geen interesse in me heeft. :P

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ahww, dat is ook fijn om even niemand te hebben.

      Verwijderen