vrijdag 5 februari 2016

Hallo februari! - Gips, afgestudeerd, vriendinnen

Hallo februari, een maand met erg veel rust, maar ook ziekenhuis bezoeken. Vandaar dat ik deze maand dan ook een lijstje heb gemaakt met de meest voor de hand liggende zaken die op dit moment aan de orde zijn. Het is eigenlijk helemaal niet zo'n leuke maand, veel zitten en weinig kunnen doen... 

Bron: We Heart It

Zo, laten we eens even gaan kijken welke punten er deze maand belangrijkste zijn in mijn leven...


Gips
Ik ben in januari geopereerd aan mijn enkel, dus zit helaas op dit moment in het gips. Hierdoor kan ik erg weinig. Je zit veel en ik heb dan ook regelmatig nog veel pijn. Helaas, is dat laatste voor niemand fijn. Nou ja, misschien moet ik mijzelf er daarom ook maar bij neerleggen dat ik op dit moment dan toch maar in het gips zit.  

Rust
Door bovenstaande punt, zit ik dus veel en heb ik veel rust. Op zich is hier niets mis mee, soms is het wel fijn. Maar eerlijk is eerlijk, ik zou het liefste weer wat willen doen.. Je gaat je echt vervelen. Soms weet je gewoon niet meer wat je wilt en kunt doen thuis.

Quality time met vriendinnen
Gelukkig heb ik lieve vriendinnen die toch langs komen, zo heb ik toch genoeg afleiding. Gezelligheid is altijd fijn, dus daar kun je nu ook echt tijd voor nemen samen. Dat is dan wel weer leuk, nu ik het zo rustig aan moet doen.

Bron: PinterestSchool afgerond, wat nu?

Ik heb in januari eindelijk mijn Diploma mogen onderteken! Wat ben ik blij. Ik kreeg de dag na mijn operatie het oh zo leuke e-mailtje in mijn schoolinbox dat ik geslaagd was en mijn diploma op mij lag te wachten! Zo blij was ik in de eerste instantie, dat ik zelf even de pijn kon vergeten. Nu is alleen de vraag, wat wil ik nu, na dat ik klaar ben met revalideren gaan doen? Ik weet het niet, iemand ideeën voor een net afgestudeerde meid?

PS, ik zou graag meer willen gaan bloggen, maar mijn laptop heeft het begeven. Iemand tips voor een nieuwe? Aangezien ik nog niet lang kan zitten met mijn voet, kan ik dus helaas ook niet veel gebruik maken van de computer thuis.

Zou jij blij zijn als je voor een paar weken niets mocht doen, of ben jij eerder een bezigbijtje dat altijd bezig wil zijn? Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

4 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

 1. Hey Kaylee!

  Ik wist helemaal niet dat je geslaagd was dus bij deze nog gefeliciteerd!
  Ik zou als ik jou was gaan werken en als je nog zin hebt om naar school te gaan zou ik cursussen volgen.
  Veel sterkte met je voet!

  Liefs,
  Mariella

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! De tip is heel handig, ik ga er zeker over nadenken. Dankjewel met de stuun voor mijn voet!

   Verwijderen
 2. hey lieve kaylee heb je foto's van jou gipspootje en wil je die ééns uploaden please, ik zou graag een paar foto's van jou gipsvoetje willen zien liefs xxxxx.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry, hier heb ik geen behoefte aan.. Als je misschien je naam zegt wordt het anders.

   Verwijderen