maandag 24 oktober 2016

Persevent: HEMA 'TAART'

Vorige week maandag was het zover. Het HEMA persevent van 'TAART'! HEMA bestaat 90 jaar en hiervoor heeft 'Linda Magazine' een magazine voor de HEMA ontworpen. Vandaag ga ik je hier alles over vertellen. Ben jij benieuwd hoe het was en wat het allemaal in houd?? Lees dan snel verder.

Door: fotograaf Tony PerezSamen met een collega ging ik op maandag 17 oktober richting Amsterdam. We kwamen iets te vroeg aan, maar dat mocht voor ons de pret niet drukken. Geduldig hebben we gewacht en toen we eenmaal naar binnen mochten, was het meteen een feestje met erg veel lekkers.

Door: fotograaf Tony Perez
Denk aan deze Red Velvet taart van Roos die wij mochten proeven, deze was overigens al te koop in de HEMA winkels met een gebak afdeling. Ook konden we champagne krijgen, altijd lekker toch!

Na dat we even gezellig gewacht hebben tot de boten aankwamen met allemaal mensen die vanaf het hoofdkantoor van HEMA op de boot mochten naar de locatie van het event.

Wanneer alle mensen binnen waren begon het feestje met 'Broederliefde' die een mooi optreden neer zetten.
Door: fotograaf Tony Perez
Wanneer 'Broederliefde' hun optreden klaar was ging het over naar de presentatie van het magazine 'TAART' dat 'Linda Magazine' speciaal voor HEMA heeft ontworpen, omdat HEMA 90 jaar bestaat.

Door: fotograaf Tony Perez
In het magazine 'TAART' kun je van alles lezen. Denk aan een interview met de stem van HEMA, Anneke Blok of de oude en nieuwe favorieten die de redactie geselecteerd heeft. Het magazine is leuk voor jong en oud!

Door: fotograaf Tony Perez
Vind je deze cover niet zo cute, ik echt wel! Die hond is zo cute..

Na de presentatie kwam er nog een soort fanfare en werd er nog veel meer lekkers uitgedeeld. Denk aan de HEMA rookworsten en de oh zo goede Hotdogs!

Door: fotograaf Tony Perez
Al met al, het was een super leuke presentatie en het magazine is fantastisch. Nu zullen jullie ook wel benieuwd zijn wat er in de goodiebag zat die wij bij het naar huis gaan mee kregen?

Natuurlijk zat daar het magazine 'TAART' in, een lekkere chocolade letter, het pleisterdoosje met pleisters van de limited edition die nu tijdelijk te koop is i.v.b. het 90 jarig bestaan van HEMA, een rood nagellakje en als allerlaatste een opblaasbare rookworst. Hoe leuk wil je het hebben.

Natuurlijk wil ik nog wat delen als we het hebben over het 90 jarige bestaan van HEMA

Afgelopen zaterdag 22 oktober heb je misschien in een van de 193 winkels waar ze de Red Velvet taart van Roos lieten proeven wel geproefd? Zo ja, wat vond jij hier van? Laat het mij zeker weten, ik ben best wel nieuwsgierig.

Dit is niet alles wat HEMA organiseert omdat ze 90 jaar bestaan er zijn nog een aantal dingen te doen.
♥ Op 29 oktober krijgt iedere klant die een taartbestelling ophaalt of een taart koopt in de winkel, het TAART magazine gratis mee (natuurlijk zolang de voorraad strekt, houdt hier rekening mee)
♥ Op woensdag 2 november mag iedereen tompouce komen versieren in verschillende winkels door het land. Kijk voor deelnemende winkels op deze site.
♥ Natuurlijk is er ook een pop-up taartafdeling in de winkel op de Nieuwendijk in Amsterdam geopend. Deze is tot en met 6 november te bezoeken. Ga jij een kijkje nemen?

Zoals je hierboven hebt kunnen zien, zijn mijn eigen foto's niet helemaal goed gelukt. Hierdoor heb ik gebruik gemaakt van de persfoto's die gemaakt zijn door fotograaf Tony Perez die hier ook bij aanwezig was. 

Heb jij het 'TAART' magazine al? Wat vind jij van dit magazine en ga jij naar een van de HEMA activiteiten? 

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥