zondag 23 november 2014

BeautyLook by Kaylee bestaat 1 jaar!

Vandaag bestaat BeautyLook by Kaylee echt al één jaar! Dit noem ik dan ook een speciale dag. 23 november 2013, een dag die een andere wereld opende. Wat gaat de tijd toch snel!

Bron: Bij mezelf


In dit jaar is een hoop gebeurd en veranderd. Ik ging van een paar posten, naar elke dag posten tot dat ik het zo druk kreeg dat ik ineens bijna niet meer aan mijn blog bezig was. Mijn laatste jaar op het MBO is begonnen. Zo kan ik nog wel een paar veranderingen opnoemen. Wat ik eigenlijk erg jammer vind allemaal!

 
Bron: Google

Helaas kan ik er nu niet van maken dat mijn blog geweldig loopt, maar dat probleem ligt zeker bij mij. Op dit moment gaat school nog even voor, dadelijk heb ik mijn diploma wat ook heel wat waard is natuurlijk. Hopelijk komt het dan helemaal in orde met mijn blog. Wat ik dan zeer leuk zou vinden, want dat is een hele uitdaging voor mij.

Follow even op bloglovin! KLIK HIER

Wat ik in dit jaar echter nog steeds leuk ben blijven vinden is het vermaken van mijn bloglezers! Ook heeft het volgen, de nieuwe vind ik leuks de reacties of bezoeken aan mijn blog erg leuk. Hier had ik nooit over durven dromen toen ik een blog begon. Dat had ik zonder jullie nooit kunnen bereiken, SUPER BEDANKT!

 


Door jullie steun en leuke reacties wil ik natuurlijk op deze verjaardag (mijn blog haar verjaardag) dan ook zeker ook jullie trakteren. Vandaag mag je extra je blog, leuke artikel of iets anders wat jij interessant vindt te promoten!

Ik hoop jullie nog lang te kunnen vermaken met mijn artikelen. Voor nu heel veel succes. Er zijn geen regels!

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

4 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

 1. Gefeliciteerd met je 1-jarig bestaan, leuk!
  Heb je pas nog genoemd in een artikel haha

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ahw, dat had ik nog niet gezien. Wel super leuk, heb een reactie achter gelaten. Super bedankt!

   Verwijderen
 2. Ahhhh gefeliciteerd!
  xxx Deveney
  www.seture.nl

  BeantwoordenVerwijderen