donderdag 27 november 2014

TAG: Project positief

Vandaag heb ik de Project Positief tag van Dagmar. Waarom de Project positief tag? De winter komt eraan, dagen worden korter en veel mensen worden hier somber door. Een goede reden om een positieve tag te plaatsten toch? So let's go!

Bron: Maud


Wat is je favoriete quote en waarom?
'Vallen en opstaan, knokken en weer doorgaan'. Deze quote raakt me altijd. Je maakt namelijk altijd wel fouten in je leven, ook maar goed ook! Toch moet je immers altijd weer opstaan als je gevallen bent door je fouten. Je knokt dan jezelf weer omhoog en gaat weer verder met je leven. Hopende dat je natuurlijk nooit meer dezelfde fout zult maken. Dit maakt mijn leven namelijk juist positief, je moet gewoon doorgaan met je leven, dan komt er vanzelf weer iets moois terug. Ik hou echt van quote's, ik ben er nu dan ook aan het verzamelen voor mijn agenda en alle andere schriften die ik heb (tips met leuke quote's zijn altijd welkom).
Bron: Marjan

Welke droom zou jij in je leven willen realiseren?
Dat ik en eigenlijk ieder ander persoon op deze wereld een gezond en gelukkig leven mag lijden (voor zover dat kan natuurlijk). Het liefst zonder oorlog en van die dingen. Een andere droom is dat ik ooit hoop om van mijn blog mijn werk te kunnen maken, gewoon omdat ik er van hou om mijn lezers te vermaken.

Wat betekend geluk voor jou?
Voelen dat je gelukkig bent door te lachen, te stralen en te genieten in je leven. Niet van die scheve mondhoeken en een somber gezicht. Gewoon voelen dat je gelukkig bent en dat andere dat ook zijn/kunnen zijn. Owja, sta ook niet overal bij stil in het leven, je weet nooit hoelang je nog te leven hebt. Dat brengt mij ook weer gelukkiger.

Wie kan jou ontzettend opvrolijken
Vele mensen lukt dit wel, maar met wie ik echt het meest kan lachen is mijn familie (mijn ouders en mijn 2 zusjes). Dit zijn mensen om wie ik heel veel geef en ik voel dat ze dit ook om mij doen. Natuurlijk kan ik ook enorm lachen met mijn beste vriendinnen/vrienden maar dat voelt anders als bij mijn familie. Wat ook echt een lach op mijn gezicht kan toveren zijn artiesten uit Volendam (daar zou ik zo graag willen wonen) en gewoon goede muziek (dus die artiesten).

Bron: Tedje
Voor wat mogen we je 's nachts wakker maken?
Voor een reisje naar Amerika of Australië mag je me 's nachts wel wakker maken. Ook voor een lekker broodje gezond (zonder ham, maar wel met zalf)! Of zeg me 's nachts dat ik Waylon of One Direction mag ontmoeten, kom ik graag mijn bedje uit.

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Gisterenmiddag door mijn lieve vriendinnetje. Ik had daarna gewoon buikpijn van het lachen. We waren aan het winkelen en ja, wij vonden sommige kleren gewoon echt op een kerstboom lijken (niet letterlijk natuurlijk) maar gewoon qua kleurtjes en versierseltjes. Hierdoor schoten we allebei zo hard in de lach dat ik daarna gewoon echt buikpijn had van het lachen.

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Dat ik mijn VMBO-TG zonder herkansingen heb gehaald in 2013 en dat ik nu bijna mijn opleiding als Assistent-Accountant (theoretisch) heb behaald, nu het praktische gedeelte nog, maar dat komt wel in orde op mijn maar al te leuke stage!

Welke boodschap wil je graag aan anderen meegeven?
Dat ze vooral zichzelf moeten zijn en moeten doen waar zij zichzelf goed bij voelen. Wil je een blog beginnen? Begin dan een blog, gewoon niet twijfelen. Dit bedoel ik dan natuurlijk niet alleen met een blog, maar met alles in je leven! Doe wat je leuk vindt en geniet van het leven. Je weet namelijk nooit wanneer het voorbij is.

Wat is jou favoriete quote? Vond jij deze project positief tag leuk? Neem jij hem over?


Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

2 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥