donderdag 4 januari 2018

Stedentrip naar Warschau

Ja, je leest het goed. Ik ga eind januari weer een stedentrip maken. Dit keer gaat de reis naar Warschau. Deze reis heb ik gekocht via een verrassingsvakantie van HEMA. Lees jij mee wat ik er van vind? En of ik er zin in heb?
Bron: Wikipedia
Zoals je al leest, ga ik naar Warschau. Dit wordt voor mij de eerste keer vliegen. Spannend vind ik het wel! Maar, ik ga gelukkig wel een bucketlist item afstrepen door het te doen. Whoehoewww! Iemand ervaring en tips voor mij? Wat kan ik bijvoorbeeld verwachten in het vliegtuig of juist op het vliegveld? De reis gaat trouwens plaats vinden van 22 t/m 24 januari. Best snel al. Echt zo gaaf.

Of ik deze stad verwacht had? Stiekem niet zo.. Maar wat wil je met een verrassingsreis.. ;) Ergens is het ook wel heel tof om juist een plek te ontdekken waar je totaal niet over na gedacht hebt. Of ik het wel leuk vind? Jazeker, het lijkt mij heel bijzonder daar. Ben wel benieuwd hoe het er daar in real life uitziet. Zeker omdat het na de 2e wereldoorlog helemaal terug herbouwd is. Je hebt natuurlijk foto's, maar dat is toch altijd anders dan in het echt. Via een foto kan ik de sfeer daar ook niet proeven. Dat is al een groot verschil. Iemand van jullie toevallig ooit al in Warschau geweest? Wat vond jij ervan? Tips en tricks?

Ik heb al uitgebreid onderzoek gedaan op internet. Zo ook het stukje over Warschau gekeken bij 3 op reis. Erg interessant! Nu word ik stiekem toch nog wel meer nieuwsgierig! Waar ik sowieso heel erg benieuwd naar ben is de natuur en de parken daar! Op foto's lijken ze namelijk zo ontzettend mooi.

Na mijn reis naar Warschau ga ik dit allemaal uitgebreid met jullie delen, dat is wel zo leuk toch. Iemand een leuk idee hoe ik dat kan doen? Willen jullie voornamelijk foto's of vind je een echt artikel over mijn dag leuker? Allebei mag natuurlijk ook. Laat het zeker even achter hieronder in een reactie.

Nu ben ik wel benieuwd of er iemand van jullie al naar Warschau is geweest? Wat vond je er van? Of heb je juist ooit een verrassingsreis geboekt?

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

2 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

  1. Warschau is echt wel de moeite, je zult je er zeker niet vervelen! Het is echt een hele mooie stad met zowel een oud als een nieuw stadsdeel, heel erg bijzonder. Ik kan het zeker iedereen aanraden!

    BeantwoordenVerwijderen