woensdag 23 maart 2016

Music is Life #3

Vandaag alweer de 3e ''Music is life''. Wat gaat een week toch snel! Ik neem je in deze rubriek mee naar mijn favoriete nummers, welke ik deze week veel heb geluisterd. Ben jij nu nieuwsgierig geworden? Lees dan maar snel met mij mee.
Mocht jij trouwens meer willen weten over deze rubriek? Lees dan vooral even het eerste artikel. Dan gaan we nu snel door met de top 6 van deze week.

Vandaag op nummer 6 het nummer van Teske - Rewritten
Vanaf het moment dat dit nummer uitkwam was ik verliefd! Wat een mooie stem en zo'n geweldig leuk deuntje. Het blijft maar in mijn hoofd zitten. Ik heb er dan ook niet voor niets al een keer een artikeltje aan gewaagd.

De nummer 5 van deze week is Fleur East - Sax
Dit is toch wel echt zo'n gaaf nummer ook al wordt er nogal vaak sax in gezegd.. Ik vindt het zo verslavend.. Echt een lied wat ik dan ook veel geluisterd heb deze week.

Op nummer 4 staat deze week niemand minder dan Marco Borsato - Binnen
Wauw, vanaf dat ik het me kan herinneren ben ik al fan van hem. Oke, ik heb zijn muziek dan al vaak gehoord en luister het nog regelmatig, dat wil niet zeggen dat ik het al zat ben. In tegen deel juist, ik luisterde het deze week alleen maar meer. De teksten zijn namelijk zo mooi en gevoelig.

De nummer 3 van deze week is Zara Larsson - Never Forget You
Dit nummer heeft z'n mooie tekst, dat ik niet kan stoppen met luisteren. Iedereen heeft wel een persoon die hij/zij niet kan vergeten, zo ook ik. Wauw en dan dat melodietje is ook niet verkeerd, maar juist aanstoot gevend. 

Op nummer 2 staat deze week TP4Y - Million Bucks
Oke, ik ken ze van X Factor, maar daarna luisterde ik ze niet echt. Nu hebben ze hun nieuwe single uitgebracht en wauw, ik ben verkocht. Ik luisterde het deze week dan ook regelmatig, wauw, wauw en nog eens wauw. Ze zijn nog zo jong, maar zo getalenteerd.

Nu eindelijk aangekomen bij nummer 1 daar staat dan ook Little Mix - Black Magic
Ik vindt Little Mix echt zo'n leuke meidengroep! De liedjes die ze hebben gemaakt zijn gewoon zo leuk. Dit is dan ook zeker niet het enige liedje van hun wat ik regelmatig luister. Voor als nog kwam deze week vooral Black Magic ten gehoren. Precies wat ik nodig had deze week.

Dit was mijn top 6 voor deze week. Volgende week verschijnt er een nieuwe ''Music is life'' met mijn meest beluisterde nummers van die week. Ben jij benieuwd, naar welke dat dan zijn? Kijk dan zeker aankomende woensdag weer.


Welke muziek heb jij deze week veel geluisterd? 
 
Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

2 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

  1. Wat een leuke nummers heb je uit gekozen. Zelf ga ik voor de nummers 3, 4 en 5

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat vond ik ook. Jij hebt ook leuke nummers uitgekozen!

      Verwijderen