zondag 27 maart 2016

Review: Essence All about Greys eyeshadow

 
Vandaag heb ik voor jullie een review van dit Essence ''all about greys eyshadow'' palette. Dit palette behoord tot de ''All about eyeshadows. Ik was zeer benieuwd naar de kleuren in dit palette en daarom nu dan ook op mijn blog een review. Ben jij nieuwsgierig of dit palette aan mijn verwachtingen voldoet en of ik het echt wat vind? Lees dan gerust met mij mee.

Je hebt de palette ook nog in 4 andere kleuren: Nudes, Roses, Bronze en Vintage. Overigens heb ik al deze andere palette ook, maar de all about greys viel mij als eerste op en wilde ik dan ook graag als eerste reviewen.

De verpakking
Deze vind ik erg eenvoudig, maar op zich stoort dat mij niet. Het past in mijn ogen dan ook echt bij Essence. Verder is hij gemakkelijk te openen en toch best stevig. Dat de verpakking doorzichtig is vind ik zeker een pluspunt. Zo zie je namelijk meteen wat voor kleuren er in het palette zitten en hoeveel.


De kleuren
Als ik naar de kleuren in het palette kijk vind ik ze veel op elkaar lijken. Je hebt twee soorten wit tinten, drie soorten lichte grijs tinten en ook nog drie donkere grijs tinten. Wat mij wel opvalt is dat de kleuren vrij veel glitters/glans bevatten. De zwarte kleur rechtst boven is overigens wel matt. Zelf vind ik het nooit zo erg als er glitters/glans in zit, stiekem vind ik dat juist heel mooi.

Hieronder zie je de swatches
Bovenste kleuren van het palette
Onderste kleuren van het palette
De pigmentatie
Voor een budgetmerk als Essence vind ik persoonlijk de pigmentatie erg goed. In mijn ogen voor het geld zelfs geweldig!

De prijs
Dit Essence all about greys eyeshadow palette is te koop voor € 3,99 bij de drogist.

Mijn conclusie 
Door de kleuren en de pigmentatie ben ik echt verkocht aan dit palette. Het heeft mij zeer goed verbaast en versteld doen staan, doordat het zo fijn werkt en ook echt mooi aanbrengt. De prijs is heel erg budget en het is dus ook zeker een fantastisch product om in je make-up stash te hebben. Zeker een aanrader dus! Ik word hier heel erg blij van.
 
Ben jij al in het bezit van een van deze 5 oogschaduw paletten van Essence? Wat vind jij ervan? 

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

2 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥