dinsdag 31 mei 2016

Mijn dagboekje #3

Het is weer tijd voor een weekoverzicht in mijn persoonlijk dagboekje. Ik vertel je dan ook graag meer over wat ik afgelopen week allemaal heb beleefd. Lees jij met mij mee?


Hee, hoi jij daar lief, mooi dagboekje van mij. Ik ga je snel vertellen wat ik deze week allemaal heb mee mogen maken. Laat ik maar snel beginnen. Owja, deze week één keertje op dinsdag aangezien ik er helaas geen tijd meer voor had om zondagavond mijn artikel af te schrijven.

Maandag
Lekker even in bad, relaxen. Gewoon omdat het even kan. Helaas ging mijn afspraak die ik 's middags gepland had staan niet door. Nou ja, dan maar lekker verder werken aan mijn blog. Zo gezegd zo gedaan, een aantal artikelen al redelijk ver af gekregen voor deze week. Nu nog maar even wat YouTube filmpjes kijken.

Dinsdag
De afspraak die ik had voor maandag, is verplaatst naar vandaag. Jeej, lekker gezellig met mijn vriendinnetje afgesproken. We hebben lekker bijgekletst. Op het laatste moment samen besloten om nog even naar Eindhoven te gaan om wat te eten bij Vapiano. Was weer erg lekker, echt een van mijn favoriete restaurants op dit moment.Woensdag
De dag begint zoals eigenlijk elke woensdag met fysio. Hard werken omdat ik mijn doel wil bereiken met revalideren. Het ging gelukkig goed, jeej! Daarna heb ik eigenlijk niet meer zoveel gedaan. Sorry, not sorry. Gewoon een heel ontspannen dagje. 

Donderdag
Ook vandaag heb ik eigenlijk niets op de planning staan. Helaas loopt de planning die ik had, om aan mijn blog te werken iets in de soep en doe ik één keer helemaal niets aan mijn blog. Gewoon geen inspiratie. YouTube video's waren even iets interessanter.


Vrijdag
Vandaag staat er op de planning dat ik met mijn mama en zusjes even naar de stad ga. Was erg gezellig. 's Avonds heb ik eigenlijk alleen een film gekeken en op tijd naar bed gegaan. Aangezien ik zaterdagochtend voor één uurtje moet werken. 

Zaterdag
De dag begint met werken. Dit ging gelukkig goed, jeej! We besluiten om spontaan naar een Fool Bar sessie van Douwe Bob op locatie te gaan in Amsterdam. Helaas ligt Amsterdam niet voor de deur en hebben we twee uur in de auto gezeten voor we aankwamen. Gelukkig heb ik Douwe Bob gezien en was mijn dag weer goed. Ook hebben we nog even wat van Amsterdam gezien. De terugweg naar huis zijn we in Eindhoven even gestopt om gezellig te eten bij Vapiano, dubbel jeej! Mijn dag was zeker geslaagd. Foto kun je trouwens bekijken op mijn Instagram: kayleejoostenx.

Zondag
Vandaag was een wat minder dagje. Door gister had ik veel last van mijn voet. Achja, dan doen we maar niets. De dag bestond uit veel YouTube video's bekijken en Netflixen. 's Avonds kwam spontaan een vriendinnetje langs, wat ik erg leuk vond! We zijn nog even naar de Mac gegaan om een hamburger en ijsje te eten. Toen ik thuis kwam nog even gezellig bij het bezoek van mijn ouders gezeten en daarna maar vlug naar bed, wat was ik moe. Wil jij trouwens meer Snapchats van mij zien? Voeg mij dan even onder de naam Yourprincessaa toe.


Dit was mijn week. Deze week staan er al een aantal dingen gepland. Dat lezen jullie aanstaande maandag weer in mijn dagboekje! Tot de volgende keer.

Wat heb jij de afgelopen week allemaal gedaan? Heb jij een leuke week beleefd?

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

2 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

  1. Super leuk dat je dit deelt, ziet er goed uit! fijne week nog

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat fijn om te horen dat je het leuk vind. Bedankt, jij ook nog een fijne week!

      Verwijderen