maandag 9 mei 2016

Bloginterview met...


Vandaag staat er een bloginterview met een mede blogger online. Ze blogt al sinds 1 augustus 2014 en heeft in mijn ogen een super leuke blog. Ik laat haar vandaag aan het woord, met de door mij gestelde vragen over haar eigen leven en natuurlijk haar blog. Lees jij met mij mee om meer te weten te komen over niemand minder dan Annemae van byAnnemae?


Laten we maar meteen starten met de vragen.

Bron: ByAnnemae

Annemae, wat leuk dat ik je mag interviewen! Wil jij voor mensen die jou nog niet kennen of nog niet alles van jou als persoon in het kort vertellen wie jij bent en wat voor blog jij hebt?
Hoi! Leuk dat je mij wilt interviewen! Mijn naam is Annemae, een 18 jarige studente. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om vriendinnen leuke dingen te doen, te koken en te bakken, spontane uitjes te plannen, muziek te luisteren en series en films te kijken. Ook fotografie is iets waar ik veel tijd mee zoet ben. Naast mijn hobby’s ben ik ook druk bezig met mijn persoonlijke-, lifestyleblog: byAnnemae.

Wat doe jij zoal in je dagelijkse leven en hoe zie jij je in de toekomst?
In het dagelijks leven ben ik student. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de opleiding doktersassistente. Ik zie mijzelf in de toekomst werken als doktersassistente op een huisartsenpraktijk of op een polikliniek. In woon in een huis samen met mijn partner, 1 of 2 kindjes en een hond (die hond is echt een must haha!)

Wat is in jouw ogen een absolute no go in het bloggers wereldje?
Het ‘jatten’ van artikelen. Als blogger zijnde vind ik dat je je eigen inspiratie moet opdoen. Je kunt dus niet zomaar een artikel van iemand anders kopiĆ«ren en deze vervolgens op je blog zetten alsof het je eigen, geschreven artikel is.

Wanneer ben jij begonnen met bloggen en waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik ben op 1 augustus 2014 begonnen met bloggen, nu dus al bijna 1,5 jaar! Ik ben begonnen met bloggen omdat ik de blogs van Teske, Cynthia en Mascha erg leuk vond om te lezen. Ik dacht, hey dat probeer ik ook en kijk waar ik nu sta J.

Bron: ByAnnemae
Gewoon een raar weetje.. Ben jij een thee of koffie meisje?
Een thee meisje! En dan met name sinaasappel-, groene- en rooibosthee.

Hoe ga jij om met een writersblock en heb jij deze al wel eens meegemaakt?
Ik denk dat iedere blogger wel eens een writersblock heeft gehad. Ik heb regelmatig writersblock maar ook regelmatig dat ik mega veel inspiratie heb. Ik schrijf daarom ook vaak vooruit zodat jullie niks merken van mijn writersblock.

Hoe ga jij om met negatieve reacties die jij krijgt op of over je blog?
Hm, lastig. Het is natuurlijk nooit leuk om negatieve reacties te krijgen over je blog of over jezelf. Als eerste modereer ik mijn reacties altijd. Op deze manier lees ik negatieve of vervelende reacties wel maar bepaal ik zelf of ik ze plaats of niet. Een negatieve reactie over een review die ik heb geschreven of als iemand ergens niet mee eens is plaats ik wel altijd. Ik vind het belangrijk dat ook negatieve reactie geplaatst kunnen worden. Vervelende of beledigende reacties over mijzelf lees ik wel, maar plaats ik niet.

Wie of wat zou jij meenemen naar een onbewoond eiland?
Een picknickmand met daarin eten en drinken om te overleven en familie en vriendinnen. Oja, en een box voor muziek! Dan kom ik mijn dag wel door haha.

Weet jouw directe omgeving dat je een blog hebt? Zo ja, hoe reageerde ze hier op?
Ja, mijn omgeving weet dat ik een blog heb. Ik ben er dan ook best open over. Soms vind ik het wel lastig omdat ik natuurlijk niet alles wil delen met hen. Ze reageerde gewoon normaal, in ieder geval niet negatief!

Om af te sluiten heb ik nog een brandende vraag.. Wat is jouw ideale tip voor een beginnende blogger of iemand die misschien nog w el eens tips wil meepikken?
Vooral jezelf blijven zijn! En origineel zijn met je artikelen. Eigen artikelen schrijven en veel eigen inspiratie is echt een pluspunt.

Dit was het interview met Annemae. Hierbij wil ik nogmaals Annemae bedankten voor het beantwoorden van mijn vragen. 

Mocht jij nu ook een blogger zijn en wil jij graag deze vragen beantwoorden? Neem even contact met mij op via de contactenpagina dan kunnen we het even bespreken.

Vond jij dit interview leuk? Wat drink jij het allerliefste thee of toch koffie?

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

2 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

  1. Hee wat leuk! Annemae is een super lieve meid, leuk om dit terug te lezen :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker weten is ze een super lieve meid. Blij om te horen dat je het leuk vind.

      Verwijderen