woensdag 18 mei 2016

Music is life #11

Wauw, alweer de elfde ''music in life'' op BeautyLook by Kaylee online. Wat gaat z'n week snel voorbij. Ben jij benieuwd welke liedjes ik deze week als het meeste heb beluisterd? Lees dan snel met mij mee.


Mocht jij trouwens meer willen weten over deze rubriek? Lees dan vooral even het eerste artikel. Dan gaan we nu snel door met de top 4 van deze week. Ik weet het, normaal zijn het er 6, vandaag voor één keertje maar 4. Oepsie..

Laat ik nu maar snel beginnen met mijn top zes van deze week.


De nummer 4 is voor Julia Zahra - Just an illusion
Het lied wat ze zing vind ik fantastisch mooi. Van Julia zelf ben ik nooit echt fan geweest, zal ook nooit zo worden. Toch heeft ze een hele mooie stem en luister ik dit wel regelmatig.

Op nummer 3 deze week Anouk Maas - Saterday night at the movies
Wanneer je me kent, weet je dat Anouk Maas mijn favoriete musical actrice is. Toen ze vorig jaar mee deed aan de Beste zangers van Nederland was ik helemaal blij. Ze heeft zo'n mooie covers gezongen daar. Dit was er een van die ik nog best regelmatig terug luister.

De nummer 2 is deze week voor O'G3NE - Take the money and run
Als je mij goed kent, weet je dat deze drie zussen vaker in mijn lijstje hebben gestaan. Nu is hun nieuwe single uit en ben ik weer helemaal verkocht, wat mooi.

Deze week gaat de nummer 1 naar de man die Nederland een 11e plek bezorgde. Douwe Bob - Rio
Ik kreeg meteen nog meer zin in de zomer. Douwe heeft er een grote fan bij. Zijn stem is fantastisch om naar te luisteren. ♥

Dit waren mijn vier nummers die ik deze week veel beluisterd heb.

Welke muziek heb jij deze week veel geluisterd? 
 
Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

4 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

 1. Leuk artikel weer en ik luister tegenwoordig veel slam fm in de auto onderweg naar mijn werk en naar huis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn om te lezen dat je het een leuk artikel vind. Slam fm is ook zeker een goede zender met leuke muziek. =)

   Verwijderen
 2. Leuk! Ik heb Slam FM ook altijd aanstaan, dat zorgt voor de meeste variatie. Om eerlijk te zijn vind ik het liedje van Douwe Bob niet zo. Maar ik ben sowieso geen fan van Songfestival en de type liedjes die daar gespeeld worden, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker waar, slam fm zorgt inderdaad voor veel variatie. Ik ben op zich zelf ook niet echt fan van het songfestival, maar sinds ik Douwe Bob heb gezien op tv ben ik toch wel echt fan van hem geworden. Kijk het songfestival overigens ook vooral om te lachen naar hoe ze eruit zien.

   Verwijderen