dinsdag 7 juni 2016

Mijn dagboekje! #4

Het is weer tijd voor een weekoverzicht in mijn persoonlijk dagboekje. Ik vertel je dan ook graag meer over wat ik afgelopen week allemaal heb beleefd. Lees jij met mij mee?Hee, hoi jij daar lief, mooi dagboekje van mij. Ik ga je snel vertellen wat ik deze week allemaal heb mee mogen maken. Laat ik maar snel beginnen. Ow ja, deze week alweer één keertje op dinsdag aangezien ik er helaas geen tijd meer voor had om zondagavond mijn artikel af te schrijven.

Maandag
Eigenlijk is het een vrij rustig dagje. Even bij één kennis van pap en mam op bezoek samen met mama en mijn zusje. Was erg gezellig! Verder eigenlijk niet zo veel gedaan als Netflix gekeken en gerelaxt.

Dinsdag
We hebben geen auto thuis vandaag, dus eigenlijk een vrij rustig dagje. Gezellig The Bold And The Beautiful kijken, Netflixen en gezellig kletsen. Wat ik eigenlijk ook niet erg vind. Ik ga 's avonds nog even lekker in bad met een filmpje en de dag is alweer voorbij.

Woensdag
De dag begint met fysio, hij is verzet naar de eerder in de ochtend. Na fysio ga ik meteen voor één uurtje werken. Jeej, eindelijk kan ik zeggen dat ik volgende week twee uurtjes ga werken! Feestje. Na het werk even snel thuis eten en dan staat mijn vriendin al weer binnen. We gaan samen even naar de Designer Outlet in Roermond, wat overigens erg gezellig was. Ik heb alleen een handcrème van The Body Shop gekocht die mega lekker ruikt.

Donderdag
Ook vandaag hebben we geen auto thuis. Dus het word een beetje z'n dag als dinsdag. Samen met mijn zusjes wat programma's kijken, even Netflixen en aan mijn blog werken. Zodat er vrijdag en zaterdag een artikel online komt. Hard werken dus. Nou ja, eerder leuk werken.

Vrijdag
Vandaag ben ik weer begonnen met fysio. Verder heb ik het vrij rustig gehad. Even mee naar de winkel even ergens wat drinken. Daarna kwam mijn vriendin gezellig eten en hebben we goed bijgekletst. Erg gezellig! Zeker omdat ze niet in de beurt woont en we elkaar dus niet vaak zien. Snel maar een dagje plannen om samen wat leuks te doen.

Zaterdag
Eigenlijk is dit een beetje een dagje zoals dinsdag en donderdag. Samen met het gezin een aantal programma's kijken. 's Middags even naar de winkel met papa en mijn zusje. Samen eten. Daarna waren mijn kleinste zusje en ik alleen thuis. We gingen lekkere appelkruimel taartjes maken. Erg lekker, wel jammer dat mijn zusje zichzelf een beetje heeft verbrand. We sloten de avond af met een erg leuke film genaamd: Flipped.

Zondag
Vandaag besluiten mama en mijn twee zusjes om naar Eindhoven te gaan. Zo gezegd, zo gedaan en we zitten in de auto. Eenmaal in Eindhoven aangekomen zijn we naar een aantal winkels geweest. Wat was het warm. Oke, misschien klagen wij als Nederlanders ook wel erg veel. Dan is het te koud, dan regent het te veel, dan is het te warm. Wat willen wij ook. 's Avonds hebben we niet echt iets bijzonders. We kijken op RTL 4: Kanjers van kinderen. Wat een programma ook, de tranen stonden in mijn ogen.

Deze week was niet echt bijzonder. Daarom heb ik eigenlijk ook geen foto's gemaakt! Aankomende week worden er zeker foto's gemaakt, veel leuke dingen op de planning. Dat lezen jullie aanstaande maandag weer in mijn dagboekje! Tot de volgende keer.

Wat heb jij de afgelopen week allemaal gedaan? Heb jij een leuke week beleefd?

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

4 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥