dinsdag 21 juni 2016

Voordelen van de zomer

Vandaag staan er een paar voordelen van de zomer voor je klaar. Wat vind ik echte voordelen en waarom heb ik nou zoveel zin in de zomer die vanaf nu in gaat? Wil jij dit weten? Lees dan snel met mij mee.
Bron: We Heart It
Lang licht
Wat ik altijd zo fijn vindt als het zomer is, is dat het langer licht is buiten. Gewoon omdat je dan langer buiten kunt zitten en geen lampjes of kaarsjes aan hoeft te doen waar weer muggen en of andere ongedierte op af komt. Zo fijn! Lekker rust gevend ook.

Veel buiten eten
Doordat het normaal gesproken in de zomer erg lekker weer is, kun je ook vaker buiten eten. Dat vind ik zo persoonlijk heel gezellig. Je kunt onder een parasol gaan zitten of gewoon lekker in de zon. Super relaxt.

Vakantie
Heel veel personen krijgen vakantie! In de zomer is er sowieso voor werkende mensen een bouwvakvakantie en de scholieren krijgen zomervakantie. Hoe tof, lekker van het weer kunnen genieten en niets verplicht hoeven doen. Geweldig!

Bloemen
De bloemetjes bloeien in de lente al best aardig, maar in de zomer bloeien er ook een hoop. Vind ik echt een van de leukste dingen in de zomer. Flowers, flowers en nog eens flowers. Lekker veel kleur en het geeft meteen zo'n goed gevoel. Overigens ruiken de meeste bloemen ook nog eens erg lekker, whoehoew!

Zon
Jaaaaaaaaaa! Toch echt wel een dingetje waar volgens mij iedereen wel heel vrolijk van wordt. Niet alleen zorgt de zon ervoor dat je een leuk kleurtje krijgt op je huid, maar ook dat je veel meer energie krijgt! Pluspunten dus.

Losse kleding
Omdat het in de zomer vaak heet is dragen veel mensen lossere kleding. Zelf vind ik tops en of rokjes erg fijn zitten in de zomer! Gewoon niet te veel stof aan hoeven doen en lekker luchtig gekleed kunnen zijn. Zeker dus een voordeel van de zomer.

Dit waren mijn voordelen van de zomer. Natuurlijk zijn er nog meer, maar dan word het wel een heel lang lijstje.

Wat zijn jou voordelen van de zomer?

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

2 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

  1. Vooral buiten eten en langer licht :) Alleen na vandaag worden de dagen ook weer korter helaas.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ja dat sowieso. Helaas wel inderdaad.. =(

      Verwijderen