vrijdag 3 juni 2016

Mijn leven in 140 tekens! #3

Wat, de vier weken zijn zo voorbij gevlogen. Vandaag staat er dan ook weer een nieuwe 'mijn leven in 140 tekens' online op mijn blog. Benieuwd wat ik allemaal getweet heb? Lees dan gerust even verder.

Wil jij meer over deze rubriek weten? Lees dan gerust even het eerste artikel.

Laat ik maar meteen beginnen.

Wat was ik blij dat ik weer naar Venice mocht! Heb een super leuk concert beleeft samen met mijn lieve mama. We hebben echt genoten.

Toen het nog mooi weer was en niet helemaal blank stond overal.

Natuurlijk gekeken naar de halve finale van het Eurovisie Song Contest. Heel erg hard voor Douwe geduimd dat die de finale ging halen en het is hem nog gelukt ook!

Wat was ik blij toen ik dit punt bereikte! Hard voor gewerkt en het gaat gelukkig stukje bij beetje steeds beter de goede kant op.

Als ik de halve finale van het Eurovisie Song Contest gekeken heb, kan de finale zeker niet uitblijven! Vooral niet als we daar ook nog als Nederland in staan. Wat ben ik trots op die topper met z'n 11e plek!

Ja, toen was alweer de laatste aflevering van Bloed, Zweed en Spotlights te bewonderen op tv. Ik ga het missen! Het was een super mooi programma.

Gewoon, omdat het kan!

Ja, eindelijk kwam er weer eens een review op mijn blog online. Je kunt hem hier bewonderen.

Mijn geluk kon niet op toen ik afgelopen zaterdag eindelijk na een lange tijd deze lieverd mocht ontmoeten. We zien je snel weer topper dat je bent.

Dit is dus precies waarom ik van muziek hou.

Dit waren de tweets die ik stuurden en wilde delen. Over 4 weken komt er weer een overzicht van mijn tweets. Mocht je niet kunnen of willen wachten kun je mij gerust volgen op Twitter KLIK HIER.

Gebruik jij Twitter? Wat zijn jou favoriete tweets op dit moment?

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

2 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

  1. Leuk, zo'n overzichtje! Ik gebruik ook Twitter (https://twitter.com/SylviaKuijsten), maar echt met vlagen moet ik zeggen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat fijn om te lezen! Ik volg je. Zelf heb ik het een tijdje niet echt gebruikt en nu weer volop.

      Verwijderen