maandag 25 juli 2016

Mijn dagboekje #10

Al de tiende week op rij deel ik mijn wekelijkse belevenissen met jullie. Ben jij benieuwd naar wat ik zoal in een week doe en meemaak? Dan is dit jou kans om dit allemaal te weten te komen. In mijn dagboekje deel ik namelijk per week een heel overzichtje. Lees jij gezellig met mij mee?

Hey, hoi jij mooi lief dagboekje van mij. Vandaag ga ik je vertellen wat ik de afgelopen week allemaal heb beleefd.

Maandag
Op maandag is het gelukkig net echt druk. Een rustig relaxt dagje kan dan ook niet uit blijven. Ik kijk heel veel vlogs terug en ga weer reageren op blogs. Ook word de winnares van de Revita Shampoo bekend gemaakt op Facebook. Dus alle namen op de lijst en loten maar. 's Middags laat ik nog mijn nagels bijwerken en zijn die ook weer mooi.


Dinsdag
Dinsdag is het vooral mama helpen met poetsen. Ik krijg mijn super leuke bestelde jurkjes van Forever21 eindelijk binnen. Wat ben ik hier blij mee. Ik lunch erg uitgebreid. Daarnaast moet mama medicijnen hebben dus fietsen we naar de apotheek een dorpje verderop. We besluiten door het warme weer een lekker ijsje te eten. Hmmmm heerlijk. 's Avonds kijk ik weer een aantal vlogs en lees ik een aantal blogs.Woensdag
Woensdag word het zo'n 36 graden. De dag begint met fysio, waar ik door het warme weer en weinig slapen totaal geen zin in heb. Gelukkig gaat het goed en is het nog redelijk vroeg. 's Middags moet ik werken. Doordat het zo warm was, was er in de winkel totaal niets te doen en kon ik een kwartiertje eerder ophouden. Altijd fijn. Een fijn voordeel van werken in een supermarkt is dat het er erg koel is. Zeker geen slecht punt als het 36 graden buiten is. 's Avonds doen we lekkere dingen op de bakplaat. Altijd lekker.


Donderdag
De donderdag begint vroeg. We gaan namelijk naar de Nijmeegse 4daagse kijken. Voordat we gaan, komt Douwe nog op de radio bij 3fm. Dat moet ik natuurlijk horen. Hij heeft een scooterongeluk gehad.. Toch klinkt het fantastisch en komen er maar liefs 3 appjes die ik naar 3fm had gestuurd op tv voorbij. Daarna snel door naar de Groesbeek om te kijken naar de 4daagse. Het is altijd zo gezellig. Ik drink lekker een radler en een rose biertje. Ook vandaag was het weer erg warm en ben ik zelfs een beetje verkleurd. Whoehoew. 's Avonds gaan we nog even naar Cuijk om te kijken hoe de brug opgebouwd word. Ook altijd weer leuk om te zien. Zoals je ziet heb ik veel snapchat gebruikt. Wil jij als eerste op de hoogte zijn, voeg mij dan ook een toe. De naam is: yourprincessaa


Vrijdag
Op vrijdag begint de dag weer met fysio. Deze keer moet ik nieuwe oefeningen doen en word ik gek van mezelf omdat het niet lukt. Vorm van perfectionisme zullen we maar zeggen. Wanneer ik klaar ben, ben ik totaal los. Zo hard gewerkt. 's Middags moet ik weer werken. Was er woensdag niets te doen, was het vandaag wel een ander verhaal. Het was zo druk, gelukkig gaat de tijd dan wel een stukje sneller. 's Avonds nog even naar vrienden van papa en mama wat ook erg gezellig was en eet ik nog een lekker ijsje. Altijd goed!

Zaterdag
Zaterdag bestaat uit boodschappen doen. Mijn zusje heeft namelijk 's avonds haar verjaardagsfeestje. De tent staat op dus ze kunnen er lekker zitten. Ik kijk vlogs en lees blogs. Daarna ga ik met papa, mama en mijn andere zusje even langs de McDonalds. Hier eet ik een hamburger en een MacFlurry. Whoehoew. Daarna drink ik thuis nog lekker wat radlers. Gewoon, omdat het zo lekker is.

Zondag
Vandaag heb ik weer een heel relaxt dagje. Ik kijk weer een aantal vlogs terug. Begin met blog artikelen te typen en eet lekkere frietjes. Daarna zorg ik dat mijn tas klaar is voor morgen en ga ik uitgebreid in bad. Altijd fijn om een verfrissend bad te nemen als het zo benauwd, plakkerig weer is.


Deze week was niet bepaald erg leuk, niet te druk maar ook niet te rustig. Wel erg warm, haha. Aankomende week staat er niet zoveel gepland. Wel kan ik vast vertellen dat ik één dag naar Amsterdam ga. Wie weet wat de week zelf nog brengt. Tot de volgende keer.

Wat heb jij de afgelopen week allemaal gedaan? Heb jij een leuke week beleefd?

Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter 

4 opmerkingen:

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥

 1. Leuk om te zien! Radlers zijn altijd een goed idee, haha! ;D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het is zo ontzettend lekker inderdaad! =D Dankjewel, hihi.

   Verwijderen
 2. Geniet van de komende week! Hopelijk is die dan wat fijner :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Dat hopen we maar, al komt dat vast en zeker wel goed.

   Verwijderen